Lina Hedlund tar med familjen på turné: "Vår son brukar sova i en liten säng i logen"

Lina Hedlund och Nassim al Fakir har varit ett par sedan 2009. För några år sedan gick de igenom en tragedi, men i dag har de sonen Tilo tillsammans och är lyckligare än någonsin.

Det var 2012 som Alcazar-stjärnan Lina Hedlund, 36, fick sonen Tilo, nyss fyllda 3, med barnprogramledaren Nassim al Fakir, 38. Paret har hållit ihop i många år och de har inga problem att hålla ihop kärlekslivet även om Lina ofta är ute på turné med sin discotrio.

– Det är en cool situation faktiskt. Jag och Tilo hänger ofta själva hemma, vilket är grymt. Men eftersom vi bara har en son så är vi ofta med Lina på turné, säger Nassim al Fakir när Hänt Extra träffar honom och Tilo.

Linas och Nassims supersöta son Tilo fyllde nyss tre år. Foto: Stella Pictures

Linas och Nassims supersöta son Tilo fyllde nyss tre år. Foto: Stella Pictures

– Minns du vart du sov senast, frågar Nassim sin son.

– Just det, i en liten säng i logen, fyller pappa Nassim i.

Det var 2009 som det dansande musikerparet träffades och genom åren har de varit med om flera svåra prövningar. För några år sedan råkade Nassim och Lina ut för en tragedi. Lina fick missfall och var nära att mista livet.

– Hon höll på att förblöda och genomgick en bukoperation där hon förlorade stora mängder blod. Jag minns hur läkaren kom upp mitt i natten och sa att de nästan hade förlorat henne. Jag fick som kille enorma skuld- och panikkänslor och kände att det var mitt fel, sa Nassim då till Expressen.

Sonen Tilo blev räddningen och i dag är paret lyckligare än någonsin.

– Vi är stolta och överväldigade över livet, sa Nassim tidigare.

Andra läser också:

Hemma hos Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal: ”Vårt hem är helt anpassat efter barnen”

Jonas Hallbergs uppväxt var allt annat än fabulous: ”De kallade mig bög och tjockis!”

Lars Winnerbäck om kärleken till Agnes: ”Det är fantastiskt”

SENASTE NYTT!