ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lina Hedlund om beslutet med systern Hanna Hedlund: ”Allt har sin tid”

28 sep, 2023 
Hanna Hedlund och Lina Hedlund
Hanna Hedlund och Lina Hedlund har fattat ett beslut.
I en intervju med Hänt berättar nu Lina om varför de kom fram till att göra som de gjort.
– Det känns som ett helt naturligt slut på något vis, säger Lina till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”Brand logo
Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”

Systrarna Lina Hedlund, 45, och Hanna Hedlund, 48, är båda omtyckta artister med många projekt på olika håll. Nyligen blev det klart att Hanna är aktuell för en tredje show med Pernilla Wahlgren, 56, och det så kallade "Hybris-gänget".

Sanningen om beslutet för systrarna Hedlund: ”Allt har sin tid”

Lina och Hanna hade förut en podcast tillsammans, vid namn Lattasdöttrarpodden. Men plötsligt beslutade de att lägga ner den, något som Lina nu berättar om i en intervju med Hänt.

– Allt har sin tid, vi startade den under pandemin när vi hade all tid i världen och var lediga. Sen drog verkligheten igång igen och då blir det svårt när vi var på olika håll. Då kände vi att nu är vi klara med den här för nu, så får man se i verkligheten. Det känns som ett helt naturligt slut på något vis, säger Lina och fortsätter:

Annons

– Vi har våran allsång som podden är sprungen ur, Allsång Lassas döttrar. Det va så det började. Den fortsätter vi med, det var den det började med. Så podden var mer en spinoff på Allsången.

Lina Hedlund om att arbeta i samma bransch som sin syster: ”Två människor”

Hanna och Lina är båda inom samma bransch men har valt varsitt håll inom musiken.

Vad betyder det att ha en syster som man har samma intresse som och dessutom jobbar med ganska samma sak, hur är det att kunna dela det?

– Ja det är många som frågar hur det känns att ha en syster, jag vet inget annat. Jag vet inte om det känns så mycket annorlunda än för andra som har syskon. Nu råkar vi jobba i samma bransch men den här branschen är liten på ett sätt men ändå stor. Jag var i Alcazar i 11 år och Hanna har mer varit inne i ensemble med musikaler och föreställningar så jag går inte runt och tänker så, säger Lina och fortsätter:

– Jag tänker att vi är två människor som är systrar, vänner och kollegor som många. Man är glad för varandras skull som man är för alla sina vänner när man är lyckliga och det går bra. Jag har varit och sett allt som Hanna gör.

FOTO: TV4

Annons