Artikeln innehåller reklamlänkar

Lina Hedlund och Nassim Al Fakirs nya bröllopsbesked

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir berättar för Hänt om nya bröllopsplanerna.

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir förlovade sig förra året och meddelade i våras att de skjuter upp bröllopsplanerna.
För Hänt avslöjar de sina nya planer för bröllopet.
– Vi visste ju att det inte skulle kunna ske det här året, säger Lina Hedlund.
Slå på ljud

Ungefär tio år har gått sedan programledaren Nassim Al Fakir, 42, och artisten Lina Hedlund, 41, blev ett par. Tillsammans har de barnen Tilo, 7, och Eide, 2.

För snart ett år sedan friade Nassim till Lina framför ett fullsatt Friends arena och SVT:s tittare, som följde direktsändningen av Stockholm horse showfick då se honom gå ner på knä iförd en gladiatorklädsel.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Till en början ville paret att bröllopet skulle äga rum tätt efter förlovningen, men i våras avslöjade paret att de skjutit på sina planer. Anledningen till detta var att de ville få mer tid till att planera den stora dagen.

– Vi kommer inte att gifta oss i sommar, utan har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet. Det ska bli kul. Jag vill göra något extra och har redan tänkt på en grej jag vill göra när vi gifter oss, sa Nassim Al Fakir i april.

Lina och Nassims nya planer

När Hänt träffar Linda och Nassim på premiären av musikalen Häxorna i Eastwick berättar de vad de har på gång inom den närmsta framtiden. Lina Hedlund berättar då om lyckan att få leda Melodifestivalen 2020.

– Ja, jag ska ju programleda Sverige bästa program, vilket jag är så jäkla glad för. Så jag går in liksom i det litegrann nu och börjar småputtra, säger Lina.

Det var i början av september som SVT avslöjade att nästa års programledare för musiktävlingen är Lina Hedlund, artisten Linna Henriksson, 32, och komikern David Sundin, 43.

– Jag är så taggad och jag är så glad och ärad att få göra det här. Och att få göra det med David och Linnea känns som ett drömlag och en dröm överlag att få göra det här, säger Lina till Hänt.

Maken Nassim Al Fakir har även han stora projekt på gång.

– Med Universal startade vi upp en ny Youtube-kanal, det är väl det som är det roligaste. De har gjort mycket fler familjesatsningar nu, så det känns skitkul att jag är en del där, säger han.

Med stora projekt på gång för både Lina och Nassim, kan man undra när bröllopsklockorna kommer att ringa.

Så bröllopet får vänta lite till med så mycket på gång?

– Ja, vi har väl aldrig satt något datum exakt för det. Och nu är det snart ett år sedan frieriet var och vi visste ju att det inte skulle kunna ske det här året. Livet rullar på och går snabbt men vi ska sätta oss ner och boka ett datum, säger Lina Hedlund och skrattar.

FOTO: SVT, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!