LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lill Lindfors har planerat sin begravning: ”Begränsad tid”

08 mar, 2023 
Lill Lindfors
Folkkära sångerskan Lill Lillfors är idag 83 år gammal med en lång karriär bakom sig.
Nu berättar artisten att hon redan har planerat sin egna begravning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födselBrand logo
Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

Vi har sett henne delta i Melodifestivalen, och leda Eurovision Song Contest. Hon har tagit emot guldskivor, skrivit barnböcker, fått barn och barnbarn.

Svenska artisten och sångerskan Lill Lindfors, 83, har haft en lång och framgångsrik karriär.

I dag är hon gift med maken Anders Byström, 79, sedan 30 år tillbaka. Hon har dottern Petronella Wester, 54, och 20-åriga barnbarnet Tindra.

I en stor intervju med Feminas öppnar Lill upp sig om karriären, skönhetsoperationen och döden.

Lill Lindfors okända skönhetsingrepp

Lill avslöjar bland annat att hon tidigare genomfört en ögonlocksplastik.

– Jag har aldrig använt botox men jag har tunga ögonlock som gör att man ser lite arg ut och som jag lyft en gång när jag skulle göra en grej med Björn Skifs för många år sedan. Jag var väldigt nöjd men bara en kort tid, säger Lill till Femina och fortsätter:

– Vad jag har kommit underfund med är att det kommer tillbaka. Kroppen är som ett kretskort, den märker ”oj nu har det tagits bort nånting, då måste vi återställa den delen”. Det blev inte ett dugg bättre. Tvärtom. Nu sätter jag Tesa-tejp i nacken istället!

Lill Lindfors har planerat sin egna begravning

I intervjun nämner Lill att hon har lite ”artros och rynkor”, men att hon överlag är pigg. När det kommer till framtiden inom karriären planerar hon däremot att ta det lugnt framöver.

Annons

– Det tilltalar mig inte att göra något stort. Jag slås mer av tanken på om jag ska pensionera mig för att hinna leva ett annat liv också. Jag vill umgås mer med min dotter, mitt barnbarn och gamla vänner, säger Lill till Femina.

Även om hon idag är pigg, så förklarar Lill att det händer att hon tänker på döden.

– Det är klart att det finns tankar som rör sig kring döden. Att det plötsligt finns en begränsad tid. Men jag kom fram till häromnatten att jag ska leva tills jag är 92. Mamma blev 92 och pappa hade också blivit gammal om han inte hade ramlat.

Hon är fast bestämd att leva i tio år till. Men när dagen väl kommer, så har Lill redan planerat hur hon vill att hennes begravning ska gå till.

– Ja. Jag vill bli begravd på Finströms kyrkogård på Åland. Hos min farmor, farfar och faster i familjegraven. Det tilltalar mig.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons