LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lill-Babs: "Jag är ju ensam"

14 okt, 2014 
AvAnaïs González Cruz
Hon är 76 år och har fortfarande en aktiv karriär. Men livet känns ofta väldigt ensamt för Lill-Babs.
Annons

Barbro “Lill-Babs” Svensson, 76, är en av Sveriges mest folkkära artister. I hela 60 år har hon stått på scen, något som firas med en jubileumsturné i höst tillsammans med programledaren Lotta Bromé, 49.

lillbabs
Foto: All Over Press

Men trots en aktiv karriär känns huset ofta tomt hemma hos Lill-Babs. Barnen är sedan länge utflugna och i en intervju med Expressen berättar sångerskan att hon ofta känner sig ensam. När det är som värst spelar hon Wordfeud på mobilen eller försöker sova.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är ju ensam. Klart man är det. När man inte har barnen hemma längre, ingen man lever ihop med. Ingen man. Mamma är borta, min syster som bodde granne med mig är borta. Gudskelov har jag underbara grannar som jag kan gå till. Särskilt eftersom jag inte har något förhållande. Då går man hem till… ensamheten. Varenda kväll när jag är hemma blinkar jag och min granne åt varandra med lamporna, säger hon till tidningen och tillägger:

Annons

– Mina grannar är underbara. Jag har det egentligen fruktansvärt bra. En underbar publik, som bär mig. Jag får så mycket fin uppskattning, så många kramar. Det vore otacksamt mot mina barn och min familj och vänner att säga att ingen bryr sig. Alla bryr sig, men jag lever ensam. Och det kan jag sakna.

76-åringen säger att hon “aldrig tänkte tanken” att hon skulle leva ensam när hon var yngre.

– Jag tror inte det finns någon i hela världen som inte vill leva med någon annan. Dela, inte bara glädje, utan när man är ledsen också. Jag ser ju på andra att de har någon att luta huvudet mot. När man är glad eller ledsen. Grinar på bio, nu går jag ju aldrig på bio, jag inte har någon att gå bio med, jodå, barnbarnen, men ingen man, tillägger hon för Expressen.

Annons