LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liamoo bekräftar relationen – därför har romansen hållits hemlig

14 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Liam ”Liamoo” Cacatian bekräftar relationen
Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen bekräftar att han har skaffat flickvän.
Sångaren berättar också varför han valt att hålla henne hemlig.
– Jag kommer aldrig berätta vem det är, säger Liamoo.
Annons
Allt om IdolBrand logo
Allt om Idol

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen, 22, har satt många hjärtan i brand sedan sitt genombrott 2016 då han vann hela Idol. Hans kärleksliv är ett hett samtalsämne bland fansen, som ofta spekulerar på sociala medier om eventuella flickvänner och flörtar.

Liamoo vinner Idol 2016
Liamoo vann Idol 2016.

Tidigare har Liam berättat att han haft svårt att kombinera karriären och kärlekslivet. Men i början av året hintade han om att han hade träffat någon speciell.

– Jag har någon där hemma, sa han till Hänt på Elle-galan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Liamoo berättade att de träffats via Instagram och att han tycker väldigt mycket om henne.

– Hon är snäll, omtänksam, söt, hon har fint leende, fina ögon.

Liamoo bekräftar relationen med flickvännen

Då ville Liamoo inte kalla henne för sin flickvän, men när Hänt träffade artisten på klädjätten Nellys jubileumsbrunch bekräftade han för första gången relationen.

Annons

Är hon din flickvän nu?

– Ja, svarar Liamoo kort.

Anledningen till att han inte har visat upp henne varken på sociala medier eller på någon tillställning är att han gärna vill hålla isär jobb och privatliv.

– Jag kommer aldrig berätta vem det är. Det är som att jag lever två liv. När jag är uppe på scenen då är jag Liamoo, men när jag är hemma då är jag Liam.

Flickvännen visste inte vem artisten Liamoo var

När de två träffades hade hon ingen aning om vem Liamoo var. Hon har själv ingen koppling till varken musikbranschen eller kändisvärlden.

– Det har varit en resa, för hon gör ingenting som jag gör. Det har varit svårt för henne, men jag fastnade ju för henne för att hon inte visste vem jag var. Jag fick berätta att jag varit med i Idol. Så hon har ju tyckt att allt omkring varit jobbigt, men idag är det mycket lättare för henne att förstå. Det är två helt olika världar, säger Liamoo.

Knepet för att de har fått det att fungera så bra är kommunikation och att de verkligen försöker att förstå varandra berättar Liamoo.

– Jag åker runt mycket, är sällan hemma och det blir jobbigt, så det är ett guldkorn när man hittar någon som respekterar det och förstår sig på det. Jag måste ju också ha förståelse för att folk jobbar nio till fem så det är från bådas håll, säger Liamoo.

Så himla kul att härliga Liamoo verkar ha hittat en lika härlig och fin tjej! Stort grattis önskar vi på Hänt.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons