Liam Pitts stöttas av mamma Laila Bagge efter tuffa kampen

Laila Bagge och Liam Pitts

Laila Bagges äldste son har under en längre tid kämpat hårt för att uppnå sin dröm om att bli MMA-fighter.
Nu stöttas Liam av sin mamma.

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, är van vid att stå i rampljuset. Just nu jobbar hon främst som programledare i Rix Morronzoo men är också väldigt aktiv i sociala medier och på sin blogg.

Laila har även haft sin egna realityserie Lailaland, där tittarna under tre säsonger har fått en inblick i hennes vardag tillsammans med sambon Korosh Kananian, 29, och sonen Liam Pitts, 16. Laila har även sonen Kit Wahlgren, 8, men eftersom han är så ung har hon i samråd med Kits pappa, Niclas Wahlgren, 54, bestämt sig för att pojken inte ska vara delaktig i realityserien.

Förändrade relationen med Liam

Lailas äldste son, Liam, har hon sedan en tidigare relation med den amerikanska musikern Mason Pitts. Det forna paret träffades i Houston, USA, när Mason var på turné och höll ihop ett par år innan de gick skilda vägar.

Liam Pitts åker till USA och besöker sin pappa med jämna mellanrum men bor mestadels tillsammans med sin mamma. Laila har tidigare berättat att relationen med sonen har förändrats en hel del sedan han blev tonåring.

”När de är små kan man ju pussas, gosa och kramas. Men en snart 17 årig kille uppskattar inte det på samma sätt. Även om vi kramas så är det ju inte längre på samma sätt som för tio år sedan”, har hon tidigare skrivit i ett blogginlägg.

Laila Bagge om sonens livsbeslut

Men trots att relationen mellan mor och son inte är densamma som för tio år sedan råder det ingen tvekan om att Laila Bagge är väldigt stolt över Liam. I ett nytt inlägg på sin blogg skriver hon om sonens tuffa kamp för att nå sin dröm om att bli MMA-fighter.

”Det som många inte ser är den tuffa träningen som ligger bakom. Att han tränar på morgonen innan skolan och sedan på kvällen igen”, skriver hon i inlägget.

Laila Bagge stöttar sonens livsbeslut helhjärtat och uppmanar sina följare att gå in och läsa en intervju som Liam nyligen gjort, där han bland annat pratar om sin mamma.

”Klicka på någon av bilderna så får du höra Liams berättelse med egna ord. Hur det är att var yngsta i teamet på Allstar. Att bli dömd i förväg för att man är offentlig och har en känd mamma”.

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT