Liam Pitts om verkliga relationen med Korosh Kananian

Korosh Kananian och Liam Pitts

Efter kärlekslyckan med Laila Bagge har Korosh Kananian blivit bonuspappa till Liam Pitts.
I veckans avsnitt av Lailaland berättar 16-åringen om relationen med mammans pojkvän.

Laila Bagge, 47, och Korosh Kananian, 29, blev ett par för fem år sedan. I realityserien Lailaland får tittarna en inblick i deras vardag tillsammans med Lailas söner Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som hon har sedan tidigare relationer.

Korosh och Laila har försökt skaffa gemensamma barn men i en intervju med tidningen Tara avslöjade radioprofilen nyligen att de har tvingats tänka om gällande detta.

– Jag verkar inte kunna få fler biologiska barn, tåget har gått för mig, så nu lägger vi det på is ett tag. Vill Korosh ha barn om något år får vi lösa det. Kan gaypar få barn kan vi, sa Laila till tidningen då.

Laila Bagges stora kärlekslycka

Trots att Korosh Kananian inte har några biologiska barn är han stolt bonuspappa till Liam och Kit. Det verkar som att alla kommer väldigt bra överens med varandra och i tidigare avsnitt av Lailaland har Liam Pitts pratat väldigt gott om sin mammas pojkvän.

I säsongspremiären av realityserien får tittarna se när Laila överraskar Korosh med ett rejält firande på deras femårsdag. I en synk berättar sonen Liam om Laila och Korosh relation.

– Jag vet ju att Korosh betyder väldigt väldigt mycket för min mamma och jag vet att det är åt andra hållet också för Korosh, säger Liam Pitts.

Liam Pitts och Korosh relation

Sonen avslöjar sedan hur det gick till när han för första gången träffade sin mammas nya kille. Laila Bagge presenterade då Korosh som en kompis – men Liam förstod att de var mer än vänner.

– Jag märkte direkt att han var snäll. Men det är svårt att börja lita på någon direkt så det tog lite tid, säger Liam Pitts och fortsätter sedan:

– Det jag uppskattar mest med Korosh är att vad det än nu är så är han väldigt lätt att prata med. Det är skönt, ibland kan jag komma till Korosh först innan jag kommer till mamma.

Laila Bagge verkar vara väldigt glad över att Korosh Kananian har gått hem hos sonen.

– Jag blir så otroligt glad när jag ser Liam och Korosh tillsammans. Att de har den relationen de har, den är fantastisk, säger hon i Lailaland.

FOTO: Viafree, Olle Sporrong/EXP/TT