Liam Pitts ärliga ord om kärlekslivet

Liam Pitts och Laila Bagge

Laila Bagges son Liam Pitts har vuxit upp och blivit en äldre tonåring.
Säsong 4 av Lailaland är i full gång, men kommer tittarna att få se något av Liams kärleksliv?
I en intervju med Hänt avslöjar Liam hur det går med just kärleken.

Laila Bagge, 47, blev känd med hela svenska folket i och med sin roll som jurymedlem i tv-programmet Idol. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges mest folkkära offentliga personer, vilket har lett till att hon sedan några år tillbaka fick en egen realityshow – Lailaland.

Tittarna till programmet får följa Laila Bagge, sambon Korosh Kananian, 29, och sonen Liam Pitts, 16, som försöker ge en verklig bild av hur ”glam-livet” kan se ut på riktigt.

Liam Pitts och Laila Bagge

FOTO: Tony Ottosson / Viaplay Sverige

Liams egna ord om kärleken

I den fjärde säsongen, som är i full gång, kan tittarna få se ännu mer av Liam. Frågan är, kommer tittarna att få se något av Liams kärleksliv?

I en intervju med Hänt berättar Laila Bagge att Liam aldrig säger något till henne om sitt kärleksliv, och poängterar att även hon vill veta hur läget med det är. Finns det någon kärlek som spirar?

– Ja, hur går det egentligen? Det går inte så bra, säger Liam Pitts till Hänt och fortsätter:

– Jag känner typ att jag kan typ inte hitta någon som jag kan relatera till. För mig är det väldigt viktigt att man är på samma plan när det gäller den mentala biten. Och jag känner, även om det kanske är lite självgott att säga, att jag är ganska vuxen för min ålder.

Liam menar att hans mentala bit kan handla om att han växte upp utan syskon, vilket har lett till att han oftast tillbringade tid kring vuxna.

– Jag växte ju bara upp som ensambarn, så jag har bara hängt runt vuxna. Men jag känner typ inte riktigt att jag hittar någon som tänker likadant och är lika mogen som jag mentalt, säger Liam och fortsätter med glimten i ögat:

– Sen kanske jag är lite kräsen också, vad vet jag?

Liam Pitt, Lailaland

FOTO: Tony Ottosson/Viaplay Sverige

”Inga stora krav”

Men vem är Liams drömtjej? Hur ser hon ut?

– Det är klart att utseende är viktigt, men det spelar inte all roll. Den mentala biten är viktigare tycker jag, säger Liam till Hänt och avslutar med:

– Jag har egentligen inga stora krav liksom.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mickan Palmqvist/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!