LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam "Liamoo" Cacatians kärleksstöd under Melodifestivalen

10 feb, 2019 
AvJohanna Bladh
Liam Cacatian om kärleksstödet under Melodifestivalen
Efter tuffa kärlekskraschen – nu har Liam "Liamoo" Cacatian hittat kärleken igen.
Annons

Liam “Liamoo” Cacatian, 21, tävlar under den andra deltävlingen av Melodifestivalen i Malmö, tillsammans med den forna Idol-deltagaren Hanna Ferm, 18. Duon sjunger en låt som handlar om kärlek, något som Liam inte alltid haft i sitt liv.

Under sin tid i rampljuset har han berättat om de gånger han blivit sviken i kärlekslivet – och hur det tagit hårt på honom. Senaste gången han ställde upp i Melodifestivalen fick han sitt hjärta krossat – bara dagar innan scenframträdandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har typ dejtat en tjej och jag vet inte.. det blev kallt på sistone och sen fick jag reda på från en annan att hon träffar en helt annan människa från Stockholm, berättade han under en intervju i Power Hit Radio.

Känslan av att ha blivit sviken resulterade i att Liam inte vågade släppa in någon på nytt. Och yrket som artist har försvårat att hitta någon som det fungerar med. Även tidigare relationer har gått i kras för Idol-vinnaren.

Annons

– Hon klarade inte av att ha en kille med det här yrket, som får mycket uppmärksamhet, är väldigt upptagen och allt som kommer med det. Och det sög, för jag ville verkligen vara med henne. Men man kan inte få allt man vill ha, sa han till Hänt.se under en tidigare intervju.

Men nu har Liam hittat kärleken på nytt. Till Hänt.se berättar han om den speciella tjej som fått honom på fall.

– Hon är snäll, omtänksam, söt, hon har fint leende, fina ögon.

Och den speciella personen finns med som stöd under Melodifestivalens tuffa veckor, då artisterna utsätts för mycket press och stress.

– Ja, men det finns väl en människa som kommit närmare mig än någon annan förr. Hon ger mig stöd, berättar Liam.

Men känslorna är fortfarande ganska färska.

– Det är inte en dans på rosor än. Det är en fin sak, men ny kärlek är som en nyfödd bebis. Det finns a lot to learn, säger han och lägger till:

– Man har ju blivit så sviken många gånger.

Annons

Under tiden i Melodifestivalen har Liam valt att inte ha så mycket kontakt med personerna på hemmaplan, utan att lägga hundra procent fokus på tävlingen.

– Jag har lite valt att gå in i den här bubblan på riktigt, så jag pratar inte så mycket med människor där hemma, jag pratar inte så mycket med mamma, pratar inte så mycket med syrran. För jag väljer att fokusera, säger han och fortsätter:

– Jag har kämpat personlighetsmässigt med att få fram den personen som jag vill vara, våga vara öppen och våga vara mig själv. Så då har jag lärt mig vad jag ska fokusera på och vad jag inte ska blanda ihop med vad.

Men vem den speciella personen i Liams liv är vill han inte avslöja.

– Hur, vem och när tänker jag inte säga. Inget är spikat och klart, svarar han mystiskt.

FOTO: TT, Instagram

Annons