LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Liam Hemsworth urless på Miley Cyrus skitiga hem: "Det ligger hundbajs på golvet"

06 jun, 2016 
AvCharles Thulin
Sångerskan Miley Cyrus är inte särskilt duktig på att hålla rent efter sig. Nu har fästmannen Liam tröttnat på hennes livsstil.
Annons

Efter ett stormigt av och på-förhållande återförenades Miley Cyrus, 23, med Liam Hemsworth, 26, i december. Nu är paret förlovade för andra gången – men frågan är om de hinner till kyrkan. Enligt uppgifter är Liam nämligen på väg att lämna sångerskan eftersom han vägrar leva i en svinstia.

Miley Cyrus kanske förlorar Liam Hemsworth som inte orkar med hennes livsstil.

Stjärnan tillbringar större delen av sina dagar med att ligga i sängen och röka marijuana. Dessutom har hon ett halvt zoo hemma som skräpar ner. Hundar, fåglar, katter och grisen Bubba Sue är inte de renligaste vännerna.

Annons

– Det ligger hundbajs och kisspölar på golvet, det står gamla matrester överallt, gamla pizzakartonger och smutsig disk. Det finns knappt en tom yta i huset som inte är full av skräp och skit. Det är en ocean av smuts. Kombinationen av allt skräp och hennes konstanta gräs-rökande och allt bong-vatten som spillts gör att hennes hem är en horribel plats att vistas på. Det är rena bakteriehärden, säger en källa till Life and Style Magazine.

https://www.instagram.com/p/_cVoBGwzHW/

Trots att Miley är god för cirka 1,6 miljarder kronor är det inte aktuellt att anlita en städfirma för att göra hennes smutsiga jobb.

– Hon blir paranoid när hon röker gräs och då litar hon inte på städpersonal.

Miley Cyrus röker på öppet.

Istället har Miley hittat en enklare lösning för att behålla Liam. Sångerskan har köpt en ny kåk i Malibu på samma gata som fästmannen bor. För 16 miljoner kronor har hon alltså köpt sig ut problemen istället för att städa. Frågan är bara hur länge det dröjer innan nya huset behöver saneras?

Fräscht, Miley.

Foto: IBL, Instagram, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons