TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tobias Baders nya barnbesked – 4 månader efter dotterns födsel

02 aug, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Tobias Bader och Danielle Kindahl är eniga. Det blir inga fler barn.
Tobias Bader blev pappa för andra gången i mars. Nu erkänner han att den första tiden som tvåbarnspappa inte har varit helt lätt – och ger även ett nytt barnbesked.
Annons

Det var i mars som Let’s dance-profilen Tobias Bader, 33, och flickvännen Danielle Kindahl, 31, blev tvåbarnsföräldrar när dottern Elle kom till världen.

– Allt känns skitbra. Det känns så overkligt att ha två barn, förklarade Tobias i en intervju med Aftonbladet.

Nu har lilltjejen hunnit bli över fyra månader och när Hänt träffar Tobias, Danielle och Elle på Pride-invigningen på Östermalms IP i Stockholm vilar hon tryggt i en bärsele i pappas famn. Men det var på håret att familjen kom iväg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns skitkul att vara här och det är första gången vi gör något sedan hon kom. Men hon har varit så jäkla skrikig i tre månader. Den här veckan är faktiskt den första veckan som vi ens har kunna lägga ner henne. Vi har suttit med henne i famnen hela tiden och bytt av varandra, säger Tobias.

Han fortsätter:

– Vi var utomlands på semester nyligen och jag har nog aldrig suttit så mycket under ett parasoll någon gång. Men det har inte gått. Hon har bara vägrat när vi försökt lägga ner henne.

Annons

Eniga i frågan om fler barn

De första månaderna har med andra ord varit minst sagt kämpiga.

– Det har varit en jobbig vår och vi har varit frustrerade emellanåt, erkänner Tobias Bader utan omsvep varpå Danielle fortsätter:

– Dessutom har vi också en ett och ett halvt-åring hemma. Och så kom Elle en vecka innan Let’s Dance-premiären och så har Tobias dansat hela våren när hon varit så skrikig… Det har varit tufft. Hon är en bestämd tjej kan man säga.

Att sova om nätterna är alltså ett minne blott?

– Eh, ja… Men nu har hon faktiskt börjat sova runt fem timmar i sträck. Så den här veckan har varit helt underbar, säger Tobias och skrattar.

På frågan om de leker med tanken på ett tredje barn är båda rörande överens.

– Nej, svarar de i mun på varandra och brister ut i skratt.

De har sedan tidigare Milton, som föddes i december 2017.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Annons