Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Let's dance-paret berättar sanningen om relationen: ”Är som gifta”

14 apr, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Daniel Norberg och Mara Zimmerman berättar sanningen om relationen
Daniel Norberg dansar tillsammans med Maria Zimmerman i Let's dance 2018 och spekulationer kring att det är kärlek i luften har förekommit. Nu berättar paret sanningen om sin relation.
Annons

Svt-profilen Daniel Norberg, 28, är med och tävlar i Let’s dance 2018 och där han dansar sig fram tillsammans med Maria Zimmerman. De har dansat sig vidare vecka efter vecka och under fredagskvällen bjöd de svenska folket på en romantisk Bachata där kärlek stod i centrum. Daniel berättade innan programmet att han var ordentligt obekväm över att dansa så intimt, men det var inget som syntes i tv-rutan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På tal om kärlek är det precis vad vissa trott ska uppstå mellan Daniel och Maria – nu berättar de sanningen.

– Vi är som ett gift par, vi tjatar på varandra och vi börjar tappa den här trevliga tonen, berättar Maria för Hänt.

De har kommit varandra så pass nära att de redan beter sig som ett par som varit tillsammans i flera år. De är väldigt bekväma med varandra och kan säga i princip vad som helst. Därmed kan de också tjata på varandra.

Annons

– Vad får jag inte tjata på? Han sköter sig bra. Men det är mycket tjat om dans, tjat om att han ska ta med sig matlåda och äta annat än popcorn till middag, säger hon.

DANIEL NORBERG om att bli DUMPAD

https://www.youtube.com/watch?v=UdDmsd5Z69U&lc=z22exjxzcpbwzvz3zacdp432m5ho055gwn2tj2cqkplw03c010c.1523622864478808

 

Men att Daniels matvanor behöver förbättras och andra vardagliga saker är där det stannar. Paret känner starkt för varandra och bryr sig mycket om varandra, men någon kärlek finns det inte där.

– Vi tycker om varandra väldigt mycket, berättar Daniel.

När man tillbringar större delen av dygnet tillsammans under en lång period så kommer man varandra väldigt nära. Det är precis vad Daniel och Maria gjort. Och är man tillsammans så mycket, med all dans och allt samarbete som krävs i Let’s dance så är det en enorm fördel när det säger klick också.

– Det funkar bra och vi har väldigt kul tillsammans, avslutar Daniel.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

Foto: IBL

Annons