Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance-Lance avslöjar oroväckande missen med Linn Hegdal

05 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Lance Hedman i Let's dance
Det är mycket träning som ligger bakom alla dansframträdanden som tittarna får se i Let's dance på TV4. I kvällens tävling är det lyft som står på schemat, vilket kanske är den största utmaningen för dansparen hittills. För Lance Hedman och danspartnern Linn Hegdal blev det dramatiskt när de skulle träna inför dansnumret.
Annons

Tävlingsprogrammet Let’s dance är äntligen igång på TV4. Bland deltagarna finns namn som sångaren Robin Bengtsson, programledaren Kristin Kaspersen, före detta fotbollsproffset Tomas Ravelli och journalisten Sanna Lundell.

Kändissonen och DJ:n Lancelot ”Lance” Hedman, 18, tävlar ihop med dansaren Linn Hegdal, 23. Duon har hunnit komma varandra nära och blivit goda vänner.

När Hänt träffar Linn och Lance under repetitionerna på onsdagen berättar de om vad för nya sidor de upptäckt av varandra den senaste veckan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon har lärt sig en ny sida av mig, att jag är en pranker, säger Lance till Hänt.

Det Lance syftar på är ett prank som han utsatte Linn för första april i ett klipp från TV4. Dansparet satt framför kameran och blev intervjuade och får frågan om hur deras relation har förändrats.

Annons

– Vad är det för jävla frågor?, säger Lance.

– Vi har ju blivit bra kompisar, försöker Linn.

Men då brister Lance plötsligt ut att han inte orkar mer och det får räcka

– Vet du vad? Nu är jag trött på det här, jag säger upp mig från Let’s dance!, skriker Lance och stormar ut från rummet.

Han lämnar en väldigt förvånad Linn bakom sig, men efter någon minut kommer han tillbaka in igen och säger ”April, april!”.

”Känner mig som en skadad fågelunge”

Som tur var blev det inget avhopp från programmet, utan dansparet är taggade på ännu en fredagstävling och en ny utmaning. Den här veckan har det blivit dags för alla deltagare att utföra ett lyft i sin koreografi för första gången.

Lyften kan vara den svåraste utmaningen hittills, men trots det verkar det som att Lance är säker på sin sak om än aningen nervös.

– Jo det är klart, det är lite nervöst men man tränar ju så mycket, säger Lance.

Men någonstans har de varit tvungna att börja i övningarna på lyften och det har inte varit helt lätt alla gånger. En gång hade det kunnat gå riktigt illa.

Annons

– Jag tappade henne i marken så att hon slog i huvudet, erkänner Lance och Linn fyller i:

– Det lät väldigt mycket.

Som tur var skadades Linn inte allvarligt och eftersom det inte hänt någon olycka igen sedan dess så känner sig båda lugna.

– Jag är absolut inte orolig för fredag, vi har mycket kvar att träna på men jag vet att vi kommer fixa det. Så det känns tryggt, säger Linn Hegdal.

Let’s dance sänds på fredagar kl 20:00 på TV4 och TV4play.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons