"Let's Dance"-Jonas romantiska förlovning i Rom: "Awwww what a fab day"

24 apr, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Han förlovade sig precis i romantiska Rom. Snart flyttar Jonas Hallberg med kärleken till Mexiko.
Annons

Jonas Hallberg, 43, må ha slutat på en sjätte plats i TV4:s “Let’s Dance”, men privat känner han sig troligtvis som en vinnare. Under sin och sambon Antonio Quiroz, 32, kärlekssemester i Rom nyligen passade den amerikaniserade svensken nämligen på att fria:

– Han sa JA. Idag är vi förlovade jag och min Antonio. I’m so excited. Vilken dag vi haft so far, Colosseum, lunch på Hotel Majestic, shopping på Valentino, cocktails på Hotel De Russie. Fab! Awwww what a fab day, skriver han lyckligt på Instagram när han just ställt frågan.

Även Antonio uttrycker sin glädje över parets förlovning på det sociala forumet.

– Jag har förlovat mig med Jonas Hallberg på Hotel Majestic Roma. Jag är super, superglad och så exalterad! Wow, det här är en väldigt viktig dag för oss, den tionde april 2015. Och jag är så glad att kunna dela den här speciella stunden med alla, skriver han.

Foto: IBL
Foto: IBL

Mannen bakom ringarna som paret än så länge inte har visat upp är ingen mindre än designern Lars Wallin, 49. Både stylisten och hans fästman verkar mer än nöjda.

Annons

– Tack min underbara vän för din superb design av våra så stylish ringar, skriver Jonas

Uppvaknandet efter semestern blev brutalt för Jonas som tvingades till tandläkaren för operation av en tand vid hemkomsten till Stockholm. Antonio fanns dock vid hans sida.

– Tar hand om min älskling efter hans operation igår, han ser så nere ut. Men allt kommer att bli perfekt, skriver Antonio på Instagram.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Stylisten och kocken har bott ihop i Los Angeles de senaste åren och firar fem år som par i höst. De har inga barn, men väl en tvåårig chihuahua som heter Chiquita. Efter “Let’s Dance”-finalen den 24/4 planerar de att flytta till Antonios hemland Mexiko

– Det ska bli helt fantastiskt, har Jonas berättat för Aftonbladet.

Annons

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons