Let's dance-Hugos lycka efter händelsen med Alice Stenlöf

Hugo Gustafsson och Alice Stenlöf

Hugo Gustafsson och Alice Stenlöf har hållit kontakten efter dansandet i Let's dance 2020.
Nyligen återförenades de under en solig dag i skärgården – något som Hugo beskriver som en riktigt bra tillställning.
– Det var jätteroligt och perfekt väder, säger Hugo till Hänt.

Alice Stenlöf, 23, och Hugo Gustafsson, 22, tävlade tillsammans i Let’s dance 2020. Men även om resan i TV4-programmet är slut så har duon fortsatt hålla kontakten.

För Alice har det varit en turbulent vår, förutom att snöra på sig dansskorna i ett av Sveriges största nöjesprogram har hon dessutom genomgått ett uppbrott. Hon är nämligen nybliven singel efter att brutit upp med pojkvännen Philip Wong. Det var i en Youtube-video som hon avslöjade att relationen hade nått sitt slut efter sex år.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa hon i videon.

Hugo om framtiden med Alice

Alice kärleksliv var under Let’s dance-säsongens gång ett hett ämne och det pikades vid flertal tillfällen i programmet om hur relationen mellan Alice och Hugo egentligen ser ut. Tidigare har Hugo inte dementerat chanserna till att något mer skulle kunna ske emellan dem.

Nu när Alice har blivit singel, tror du att det skulle kunna bli något mellan er?

– Det tror jag inte men man vet ju aldrig…, har han tidigare sagt till Hänt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Skärgårdsdagen i sommarsolen

Förra fredagen var det dags för Alice och Hugo att ge sig ut på dansgolvet igen i en sista dans. Sedan dess har de dessutom hunnit ses igen. I helgen begav de sig ut i skärgården tillsammans med flera andra deltagare. När Hänt når Hugo berättar han mer om den mysiga tillställning, som hölls på Penny Parneviks sommarställe.

– Det var kul att träffa alla igen. Man blir ju ett nära gäng helt klart när man umgås så mycket. Det var jätteroligt och perfekt väder. De har ju ett underbart ställe där, säger Hugo.

På Instagram story-uppdateringar ifrån skärgårdshelgen syntes gänget måla en tavla tillsammans men de hann även med en hel del andra sommaraktiviteter.

– Vi solade, badade, basta. Det var väl det egentligen, nu är det verkligen sommar, säger Hugo.

Penny Parnevik har delat med sig av en bild från Let’s dance-profilernas återförening och det ser helt klart ut som att gänget hade en riktigt härlig sommardag.

FOTO: Pontus Lundahl/TT/Instgaram

Senaste nytt