Let's dance-Hugos flirtiga hälsning till Alice Stenlöf

Hugo Gustafsson och Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson dansade ihop i Let's dance 2020.
Nu har paret återförenats efter att de tvingats lämna tävling – och en kommentar på Instagram hintar om att relationen kanske inte bara är vänskaplig.

Under våren har TV4-tittarna kunnat följa Youtube-profilen Alice Stenlöf, 23, i Let’s dance. Tillsammans med sin danspartner Hugo Gustafsson, 22, har hon imponerat på både juryn och publiken hemma i tv-sofforna. Tidigare i maj blev det dock duons tur att lämna programmet.

Strax därefter la Alice upp en Youtube-video där hon avslöjade att hon just nu genomgår en annan stor förändring i livet, nämligen ett uppbrott. Hon och ex-pojkvännen Philip Wong, 26, har bestämt sig för att gå skilda vägar efter över sex år tillsammans.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, säger Alice i videon.

Relationen efter Let’s dance 2020

När Hänt pratade med Alice danspartner Hugo två veckor efter att de avslutat sin Let’s dance-resa berättade han att han och Alice knappt har hunnit umgås den senaste tiden.

– En gång har vi hunnit ses men inte så mycket just nu. Jag vill ge henne lite space med hennes break up med Philip. Det känns väl vettigt kanske, men snart börjar vi träna igen och då blir det att vi ses lite mer igen, sa Hugo till Hänt vid tillfället.

På frågan om det finns en möjlighet att vänskapen övergår till en romans svarade han kryptiskt:

– Det tror jag inte men man vet ju aldrig.

På Instagram story har följarna under helgen kunnat se att Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson träffats vid flera tillfällen för att träna på sin dans inför finalavsnittet, som sänds på fredag på TV4.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Hugos flirtiga hälsning till Alice

Trots att Alice var i ett förhållande under Let’s dance har hennes relation med Hugo varit ett hett ämne genom hela säsongen. Programledaren David Hellenius, 46, har vid flera tillfällen hintat om att det kanske finns en chans till romans mellan dem.

Hugo och Alice fans kommenterar ofta att de är väldigt fina tillsammans när de lägger upp bilder ihop på Instagram.

I veckan la Alice Stenlöf upp en svartvit bild på sig själv när hon sitter på en båt och i kommentarsfältet hittar man ingen mindre än Hugo Gustafsson. Han har lämnat en hälsning till sin Let’s dance-partner i form av en emoji med ett huvud som sprängs och en brinnande eld. Detta kan tolkas som att han tycker att hon är så het att hans huvud kokar över.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Karin Törnblom/TT