Let's dance-Hugo om återföreningen med Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson

Hugo Gustafsson debuterade i år i TV4-succén Let's dance tillsammans med influencern Alice Stenlöf.
Sedan duon tvingades lämna programmet har de hunnit ses igen – detta efter att Alice precis blivit singel.
Nu berättar Hugo för Hänt om återföreningen och ger även ett kryptiskt svar gällande huruvida det finns chans till romans.

I årets Let’s dance var det inte bara elva svenska kändisar som gjorde sin debut i programmet. Även proffsdansaren Hugo Gustafsson klev för första gången in i det direktsända dansprogrammet.

Hugo är 22 år gammal, kommer ifrån Göteborg och började med dansen redan som 4-åring. Sedan dess har han kammat hem flera stora priser inom sporten och gjorde sig snabbt ett känt namn inom dansvärlden.

”Hugo är singel och snygg”

I Let’s dance 2020 dansade Hugo med influencern Alice Stenlöf, 23. Dessa kom snabbt varandra nära och under programmets gång hintade programledare David Hellenius ofta om deras respektive relationsstatusar.

Alice var nämligen tillsammans med Philip Wong under säsongens början medan Hugo var singel. Alices och Hugos relation till varandra blev ett hett ämne som även Alice följare var nyfikna på. Men romansryktena dementerades av influencern.

Trots det fortsatte mycket fokus i Alice kanaler att läggas på Hugo, detta då många av Alice följare menade att han var en fröjd för ögat. Vilket är en åsikt som Alice verkar håller med om.

– Hugo är singel och snygg och dansare och svärmorsdröm, sa Alice Stenlöf till Hänt under pressträffen av programmet.

Uppbrottet med Philip Wong

Strax efter att Alice tvingats lämna Let’s dance häromveckan la hon upp en känslosam Youtube-video där hon berättar att relationen med Philip Wong är över. Paret hade då tillbringar hela sex år tillsammans och var sambor.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa hon i videon.

Återföreningen med Hugo efter Let’s dance

När Hänt når Hugo två veckor efter han och Alice åkt ur Let’s dance berättar han om känslorna kring att fått debutera med just Alice.

– Det var grymt kul. Det kunde inte ha blivit en bättre första danspartner tycker jag. Det var skitbra och det är grymt med åldern, att vi är i samma ålder känns som en bra grej och att vi är ganska lika ändå, säger Hugo.

Duon har dessutom hunnit ses sedan de klev av dansgolvet sist och inför finalen ska de snart återförenas i replokalerna.

– En gång har vi hunnit ses men inte så mycket just nu. Jag vill ge henne lite space med hennes break up med Philip. Det känns väl vettigt kanske, men snart börjar vi träna igen och då blir det att vi ses lite mer igen, säger Hugo.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Kryptiska svaret om framtiden med Alice

Hugo som gjort succé bland Let’s dance-tittarna vet inte riktigt vad han letar efter för tjej och inte heller vet han om Alice är hans typ.

– Jag har inte någon riktig typ som jag vet, så det är lite svårt att svara på.

Men när Hänt frågar honom om chanserna till romans mellan honom och Alice Stenlöf ger han plötsligt ett kryptiskt svar.

Nu när Alice har blivit singel, tror du att det skulle kunna bli något mellan er?

– Det tror jag inte men man vet ju aldrig…, säger Hugo Gustafsson.

FOTO: Youtube/Pontus Lundahl/TT