TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Cissi Ehrling orsakade makens obehagliga olycka: "Fraktur"

16 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Cecilia Ehrling och Fredrik Danermark
Let's dance-profilen Cecilia Ehrling Danermark råkade av misstag bryta näsan på maken Fredrik Danermark. Nu skämtar han friskt om olyckan på Instagram.
Annons

I våras blev Let’s dance-profilen Cecilia ”Cissi” Ehrling Danermark, 34, och hennes make Fredrik Danermark, 41, föräldrar till en liten son. De träffades 2015 och bara månader senare förlovade de sig. På sina sociala medier delar de med sig av livet som föräldrar och som äkta makar, och de är generösa med bilder från privatlivet.

Nu har Fredrik lagt upp en bild där han står och pekar på en mycket sned och svullen näsa som pryder hans ansikte.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nyss hemkommen från närakuten. Åkte dit med en sned näsa. Åkte därifrån med en fortsatt sned näsa, en bekräftad fraktur och en akutremiss till öron-näsa-hals.” skriver han på sin Instagram.

Den som ligger bakom den skadade näsan är ingen mindre än hans fru, Cecilia.

”Jag konstaterar att om Cissi får för sig att sluta dansa så har hon garanterat en lysande karriär inom MMA framför sig. Hon låter dock hälsa att det var en olyckshändelse och att jag får skylla mig själv om jag springer in med näsan i hennes bakhuvud”, skriver Fredrik skämtsamt.

Annons

I kommentarsfältet fortsätter folk att skoja om att det är just Cecilia som brutit hans näsa.

”Ha ha ja det gäller hålla sig väl med sin käresta.”

”Du får se upp för kvinnor.”

En annan följare skriver att sex månader gamla sonen Hugo får trösta sin pappa nu när han är skadad. Tyvärr verkar det som att det inte är någon bra idé enligt Fredrik.

”Dessvärre, för mig, är en av hans favoritsysselsättningar just nu att dra i andra människors näsor.”, skriver han.

Det verkar alltså som att Fredrik får hålla sig undan både fru och barn ett tag framöver om hans näsa ska läka ordentligt. Känner vi honom rätt kommer familjekärleken dock göra det svårt för honom. Krya på dig önskar vi på Hänt!

FOTO: Instagram, Stella

Annons