Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Youtube-stjärnan Margaux Dietz klar för Let's Dance 2018

15 feb, 2018 
Malin Ljung
Hon följs av fler än 128 000 personer och är en av de mest hyllade svenskarna 2017 – och nu är Margaux Dietz klar för att dansa i TV4:s Let's dance.
Annons

Deltagarna i Let’s Dance 2018 börjar ta form – och nu har TV4 presenterat ännu ett namn som ska visa sina dansskills i tv-rutan under våren. Nämligen bloggaren och Youtube-profilen Margaux Dietz, 27, som ska bli Alexander Svanbergs danspartner.

– Vi ska dansa i Let’s dance och vi ska vinna, säger hon i ett klipp på TV4:s Youtube.

Margaux har även lagt upp klippet på sin Instagram och på kort tid har majoriteten av hennes 128 000 följare jublat högt i kommentarsfältet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Margaux har bloggat och varit youtuber i flera år. Allra mest uppmärksamhet fick hon när hon filmade sin egen förlossning när sonen Arnold föddes – och sen dess har skaran fans växt sig stor.

Annons

sin blogg skriver Margaux nu om känslorna inför vårens utmaning i TV4-rutan:

– Det här är den roligaste förfrågan jag har fått i hela mitt liv. Jag ska alltså vara med i årets Let’s Dance. Helt sjukt! Det känns gigantiskt och jag är såklart livrädd, men exalterad, skriver hon.

Samtidigt som erfarna dansaren Alexander Svanberg ska lära henne de olika danserna så beskriver Margaux att det känns overkligt:

– Det är fortfarande så surrealistiskt och jag förstår ingenting när jag är på träningen. Hur hamnade jag här?

Det som oroar henne mest är dock inte dansen, som man lätt skulle kunna tro är ett orosmoment – utan snarare vad de tvingas ha på sig när de ska skaka loss:

– 1. Jag kan inte ens gå i klackar, hur ska jag dansa i klackar nu??!?!?!?!?! 2. Ska jag vara live på tv???? Hur ska jag träna mina nerver tills premiären????

Stort lycka till Margaux och Alexander önskar vi på Hänt!

I höstas utsågs Dietz till “Årets Nykläckta mama” av tidningen Mama. Hon tog även emot priset “Årets influencer” på Ellegalan 2018. Tidigare namn som är klara för Let’s dance 2018 är bland andra Britt Ekland, Gunde Svan och Viktor Frisk.

FOTO: Ibl

Annons