Artikeln innehåller reklamlänkar

Leonoras tunga avsked i Bonde söker fru: "Mycket smärta"

Leonora Vilhelmssons sorg efter avskedet när Marie lämnar Bonde söker fru.

Livet under inspelningen av Bonde söker fru är full av kärlek och intriger – men också avsked. Nu berättar Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson om känslorna när hon tvingas säga farväl till en deltagare.

Leonora Vilhelmsson, 41, har varit med förut i TV4:s Bonde söker fru. Ändå blir hon överrumplad av de stora känslor som kan uppstå under inspelningens gång.

Kärlekssåpan Bonde söker fru har under åren inneburit många nya kärleks par och flera bondebebisar – och naturligtvis också vänskap. Under ledning av programledaren Linda Lindorff, 46, har bönder under 13 säsonger fått hjälp att hitta kärleken.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I senaste avsnittet av Bonde söker fru – kärlek åt alla, som sänds i TV4 Play, valde bonden Marie, 55, att lämna gården. I gårdagens avsnitt meddelade Marie att hon skulle lämna gården, trots att två av hennes brevskivare, Tore, 56, och Alireza, 52, fanns kvar på gården.

– Nu när jag har träffat båda killarna, och haft singeldejter med dem så är det så att det inte finns någon attraktion. Jag är osäker på om ytterligare en dejt skulle innebära att man skulle hitta något intresse, jag är jätteosäker på det, sa Marie i programmet.

Nu berättar Leonora Vilhelmsson om sina känslor kring Maries avsked. Leonora och Marie blev goda vänner under inspelningen av Bonde söker fru.

Det var ett lätt men samtidigt tungt program. Det var lättsamt för mej men en av mina vänner beslutade sej för att lämna gården och åka. Tänk att jag knappt minns att det var så det var“, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Bönderna kom varandra nära

I Bonde söker fru – kärlek åt alla är det fyra bönder som bor med sina brevskrivare på Siggesta gård, utanför Stockholm. De tillbringar alltså mycket tid tillsammans med middagar och fester.

Vi var en så tight grupp, det var vi fyra och vår egna bodyguard som skulle se till att vi mådde bra under vistelsen på gården. Vilket vi inte alltid gjorde. De fanns mycket smärta och mycket minnen som bubblade upp under inspelningen, så mycket historia och så mycket hopp om framtiden“, skriver Leonora Vilhelmsson.

Hon fortsätter:

Vi blev varandras styrka och vi fanns för varandra och banden blev starka. Jag tror att en evig vänskap skapades där och då. Så vackert.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Leonora Vilhelmsson i tårar efter beslutet i TV4: ”Tungt”

LÄS OCKSÅ: Sofia lurar TV4 – planen för att få dejta bonde-Leonora

FOTO: IBL/Carolino Byrmo, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN