Artikeln innehåller reklamlänkar

Bonde-Leonoras nya kärleksbesked: "Världens lyckligaste"

Leonora Vilhelmsson från Bonde söker fru avslöjar för Hänt att hon inte är singel längre och på sin Instagram visar hon upp sin nya kärlek.

Leonora Vilhelmsson från Bonde söker fru avslöjar för Hänt att hon inte är singel längre – och på sin Instagram visar hon upp sin nya kärlek!

I årets Bonde söker fru – kärlek åt alla, som sändes på TV4 Play, fann skogsbonden Leonora Vilhelmsson aldrig kärleken. I avsnitt elva valde hon att skicka hem båda sina kvarvarande brevskrivare, gotländskan Maria, 28, och göteborgaren, Sofia, 26, med motiveringen att hon inte kände någon attraktion för någon av dem. För Hänt förklarade Leonora efteråt att den rätta kvinnan var värd att vänta på.

– Jag kommer inte nöja mig med mindre rätt. Hon är värd att vänta på, sa hon då.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu kan Hänt avslöja att Leonora Vilhelmsson funnit kärleken på nytt! I början av december publicerade hon ett blogginlägg om att hon varit på dejt i Lund, cirka 11 mil från hemmet i lilla Jockarp. Och dejten gick bra för trots att det var väldigt nytt sade Leonoras magkänsla att det var helt rätt person för henne.

– Det är en fantastisk kvinna. Helt enkelt fröken rätt, avslöjade Leonora då för Hänt i en konversation på Instagram, men sade också att de skyndade långsamt.

Men så i tisdags kväll valde äntligen Leonora att outa sin relation. På sin Instagram har hon lagt ut en bild där hon håller sin kvinnas hand med orden:

”Din hand i min, nu och in i framtiden.”

Många av hennes följare reagerar på guldringen som Leonora har på vänster ringfinger och tolkar det som att hon har förlovat sig, men Leonora har tidigare förklarat för Hänt att det är en hyllningsring för hennes dotter Mollie, 8.

– Jag bär ringen på vänster ringfinger närmast mitt hjärta, sa hon då.

”Inte längre supersingel”

På sin blogg berättar nu Leonora Vilhelmsson om de starka känslorna hon känner för sin flickvän, att det både skrämmer henne och känns helt underbart – samtidigt.

”Man vill våga kasta sej ut, öppna upp sitt innersta och bara ge. Och samtidigt att vara skräckslagen över just dom känslorna. Och mitt i allt det så vill man bara skrika ut för hela världen att man är världens lyckligaste kvinna.”, skriver hon.

Till Hänt tar hon tillbaka ett tidigare uttalande om att hon är ”supersingel” efter Bonde söker fru:

– Att jag är supersingel är helt klart förändrat, skriver hon glatt.

Stort grattis till Leonora Vilhelmsson – och heja kärleken, önskar vi på Hänt!

LÄS MER: Brand i bonde-Leonoras hem – dottern flydde springandes

LÄS MER: Leonora om relationen med Sofia efter Bonde söker fru

FOTO: IBL/Patrik C Österberg, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN