TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Leonora om relationen med Sofia efter Bonde söker fru

06 dec, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Leonora Vilhelmsson har fortfarande kontakt med sin brevskrivare Sofia efter Bonde söker fru – kärlek åt alla.
Leonora Vilhelmsson valde inte någon av sina brevskrivare i gårdagens avsnitt av Bonde söker fru – kärlek åt alla, även om hon och Sofia klickade. Nu berättar Leonora att hon och Sofia dock hörs fortfarande.
Annons

Igår gjorde bönderna sina slutval i Bonde söker fru – kärlek åt alla, som sänds på TV4 Play. Av de kvarvarande bönderna Magnus Svensson, Henrik Henriksson och Leonora Vilhelmsson, 41, var det bara Magnus som ville fortsätta träffa en av sina brevskrivare, Moa, medan Henrik och Leonora båda valde att skicka hem sina tjejer. Bonden Marie Johansson, 55, valde att lämna programmet redan i avsnitt nio då hon inte heller fann kärleken i sina brevskrivare och avslutade därmed sitt kärleksäventyr i förtid.

I gårdagens program förklarade Leonora Vilhelmsson sitt val att skicka hem Maria, 28, med att Maria aldrig slappnade av i Leonoras sällskap.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag känner att jag inte har kunnat få dig trygg i min närvaro, att du har känts lite osäker. Jag behöver ha en kvinna som kan vara den där trygga orubbliga klippan för mig när jag är svag, klargör hon i programmet.

Med den andra brevskrivaren Sofia, 26, kunde hon däremot skratta och känna sig trygg med, men där fanns inte det där lilla extra – passionen och förälskelsen.

Annons

– Jag känner väl kanske att den här attraktionen och passionen och hettan, som jag vet att jag behöver så väl i en relation, att jag kanske inte har känt den mellan oss, förklarar Leonora sitt val.

”Sofia är en supertjej”

Men nu berättar Leonora Vilhelmsson för Hänt att hon och Sofia, trots kärleksdissen i somras, fortfarande hörs.

– Sofia var verkligen en supertjej, vi hörs fortfarande men det fanns ingen attraktion just då. Mitt hjärta måste vara rent och det hade det inte varit om jag skulle valt Sofia där och då.

Förutom att höras har Leonora och Sofia även varit på Liseberg tillsammans med Leonoras dotter Mollie. Enligt Leonora hade de en ”superfin dag ihop”.

På frågan om det kanske blivit något mer dem emellan, svarar hon:

– Vi är inte ett par men vi har en vänskapsrelation, vilket är väldigt vackert. Sofia har funnit kärleken i en annan kvinna vilket gläder mig oerhört.

FOTO: TV4

Annons