LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lena Endre om kärleken till Martin: "Jag är tonårsaktig och glad igen"

02 dec, 2014 
AvElisabeth Andersson
I januari träffade Lena Endre konstnären Martin Wickström. Nu talar hon ut om kärleken till "världens underbaraste man".
Annons

Efter skilsmässan från Richard Hobert, 63, talade Lena Endre, 59, ut i intervjuer om att hon var rädd för att vara singel.

– Det är väldigt konstigt. Och det är väl det jag har varit mest rädd för i hela mitt liv, att vara ensam. Jag har egentligen aldrig varit ensam, berättade skådespelerskan i ”Skavlan” förra året, enligt Aftonbladet.

Lena kom med nye kärleken på Ernst Billgrens bröllop. Foto: Fredrik Hessman
Lena kom med nye kärleken på Ernst Billgrens bröllop. Foto: Fredrik Hessman

Innan hon träffade Richard Hobert var Lena sambo med Thomas Hanzon, 52, som hon har barnen Rosanna, 24 och Edvin, 20, tillsammans med. Dessutom var hon gift två gånger innan hon träffade Thomas Hanzon.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har hon hittat kärleken igen. I vintras kunde Hänt Extra som första tidning avslöja att sångerskan är tillsammans med konstnären Martin Wickström, 57.

– I januari i år träffade jag ju världens mest underbare man, Martin Wickström, jag är tonårsaktig och glad igen, så är det med mig, säger hon i en intervju med Expressen.

Lena och Richard Hobert var gifta i tolv år. Foto: Jonas Hessman
Lena och Richard Hobert var gifta i tolv år. Foto: Jonas Hessman

Så sprudlande nyförälskad är hon att hon inte kan svara på frågan om vad hon uppskattar mest med Martin.

– Allt! Han är perfekt, det kan du skriva, skojar hon med tidningens reporter.

Annons