Leifs kryptiska kärleksbesked efter Bonde söker fru

08 maj, 2020 
Leif Eriksson
Avokadobonden Leif Erikssons kärleksresa i Bonde söker fru – jorden runt avslutades med en Facetime-dejt med brevskrivaren Lena.
Nu berättar han för Hänt om relationen med Lena idag och delar även med sig av en uppdatering kring sitt kärleksliv.
Annons
Här är bönderna i Bonde söker fru 2020
Här är bönderna i Bonde söker fru 2020

Under den tidiga våren fick vi följa tre kärlekstörstande bönder bosatta runt om i världen i Bonde söker fru – jorden runt. En av dessa var avokadobonden Leif Eriksson, 69, som tillsammans med sina söner driver en avokadogård i Spanien. Under avsnittens gång fick TV4-tittarna följa med Leifs jakt på kärlek. Men ingen av brevskrivarna visade sig vara den rätta för Leif.

I det sista avsnittet överraskade dock programledaren Linda Lindorff genom att dyka upp på gården med en överraskning. Det visade sig nämligen att en kvinna, Lena, som skickat in ett brev med intresse för Leif inte kunde närvara vid speeddejtingen på slottet. Detta ledde till att Leif inte kunde erbjuda henne en plats i Spanien-gänget eftersom han inte träffat henne.

Träffen med Facetime-Lena

Passande nog så hade Lena hade inte kunnat sluta tänka på Leif och hörde av sig till produktionen och frågat om det fanns någon chans kvar för henne, vilket det gjorde eftersom Leif inte hade funnit kärleken under inspelningarna. Så Leif och Lena hördes vid genom ett Facetime-samtal där de bestämde sig för att ses.

Annons

– Jag kan väl ringa dig när jag kommer hem till Sverige, så kan vi kanske ta en liten dejt du och jag?, sa Leif till Lena under videosamtalet i programmet.

– Det tycker jag låter bra, svarade Lena med ett stort leende på läpparna.

Leif är en man som håller sitt ord så en dejt det fick allt Lena. När Hänt når Leif några månader efter inspelningarna berättar han hur relationen med Lenas ser ut idag.

– Vi är bara kompisar hon och jag. Vi snackar lite med varandra emellanåt men vi är bara kompisar. Det vart inget där. Det kändes bra och hon tycker också att det vart bra att vi blev jättebra kompisar. Vi hade ganska roligt ihop hon och jag, men det vart inte mer än så. Vi har träffats flera gånger, säger Leif.

Kryptiska kärleksbeskedet

Leif Eriksson har dock inte gett upp hoppet om att hitta kärleken i sitt liv än.

Har du någon taktik för hur du ska finna kvinnan i ditt liv?

– Haha, du försöker pumpa mig lite. Ja, men jag har lite taktik vettu men jag ska vänta ett tag.

Annons

Nu vill han först att allt ska lägga sig kring den pandemi som pågår i världen men sedan ser Leif spänt på vad framtiden har att erbjuda. Och det visar sig finnas någon som faktiskt får magen att pirra till litegrann.

– Det är lite nytt om man säger så, säger Leif.

Betyder det att det finns något men att du inte riktigt vet vart ni står?

– Så kan man kanske säga.

FOTO: TV4

Annons