TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Leif-Ivan Karlsson: "Jag tar blodförtunnande av alla slag"

01 feb, 2017 
Johnny Axelsson
Leif-Ivan Karlsson bor i husbil efter sjukdomen
TV3-profilen Leif-Ivan Karlsson lever livet men kroppen hans säger något helt annat.
Annons

Superentreprenören Leif-Ivan Karlsson, 56, känner vi igen som den excentriske miljardären i TV3:s realitysåpa “Karlssons”. Han är både en älskad och hatad figur som inte lämnar någon oberörd. I tv-serien kan man följa familjens galna liv, långt ifrån de flestas vardag. Där har man i serien också kunnat höra om Leif-Ivans hälsa och hur familjen vill att han ska dra ner på bland annat alkohol. Leif-Ivan har ett dåligt hjärta som måste tas om hand.

– Jag tar jättemycket mediciner. Jag tar blodförtunnande av alla slag och blodtryckssänkande och hjärtrytmsänkande mediciner också, säger han till Expressen.

leif-ivan

Entreprenören förklarar vidare att sitt dåliga hjärta har att göra med att han jobbar för mycket.

– Jag skulle behöva varva ner lite, men det är ju svårt, jättesvårt när man är ett sådant energiknippe som jag, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag är ju arbetsnarkoman och har säkert alla bokstavskombinationer man kan stava till.

Han har opererats två gånger. Men när han i augusti 2016 än en gång drabbades av en infarkt och las in på sjukhus blev han rädd.

– Jag höll på att dö. Jag behöver gå ner 35 kilo i vikt och dricka mindre alkohol, så är det naturligtvis, har han sagt till Hänt.

4.06635296

Familjen består förutom frun Susanne, 51, av barnen Angelica, 27, Pierre, 26, och Tony, 35.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons