Leif GW:s hårda utspel mot Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt pikas av Leif GW Persson i Nyhetsmorgon

Leif GW Persson gästade Nyhetsmorgon under onsdagen och passade på att ge programledaren Jenny Strömstedt en hård pik bakom kulisserna.

Leif GW Persson, 73, har sedan många år tillbaka diskuterat olika brott i tv-rutan i sin roll som kriminolog. Sedan en tid tillbaka leder han Brottsjournalen i TV4 tillsammans med Jenny Strömstedt, 46, men han är även ett återkommande inslag i TV4:s Nyhetsmorgon där han delar med sig av sina teorier.

Under onsdagsmorgonen befann han sig i studion för att diskutera olika fall, bland annat Riksåklagarens överklagan av dom för våldtäkt mot barn. Denna morgon var det programledarna Soraya Lavasani, 36, och Jesper Börjesson, 47, som fick diskutera brott med Leif GW Persson.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet!

Men det var inte bara brott som Leif GW Persson tog upp i onsdagens Nyhetsmorgon. Efter sändningen passade Leif GW på att göra ett utspel mot Brottsjournalen-kollegan Jenny Strömstedt bakom kulisserna. På Nyhetsmorgons eget Instagram-konto spelade brottsexperten in en video där han pikar Jenny hårt.

– Jag är en hårt drabbad man, inleder Leif GW Persson sin video med att säga.

För den som inte har koll på Leif GW Persson så kan vi informera om att han för bara ett par veckor blev medlem på det sociala mediet Instagram. Kontot uppdateras flitigt och det är ett helt nytt sätt för honom att kommunicera, vilket verkar uppskattas. Men det finns ett problem för honom, ett problem som skapat en spricka mellan honom och Jenny Strömstedt. Hon har nämligen många fler följare på Instagram än vad Leif GW Persson har, och det är orättvist.

– På Instagram har Jenny tre gånger så många följare som jag. Jag upplever det som djupt orättvist, säger han.

Tycker ni också att Leif GW Persson förtjänar fler följare så gå in på hans Instagram-konto och stötta honom.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas ilska efter inslaget med barnen i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby avslöjar graviditeten i Nyhetsmorgon

FOTO: IBL, Instagram