Idol 2023 marknadsföring banner

Leif Erikssons oväntade livsförändring efter Bonde söker fru

07 maj, 2020 
Leif Eriksson
Sedan avokadobonden Leif Eriksson medverkade i Bonde söker fru – jorden runt har hans liv förändrats rejält.
Nu berättar han för Hänt om hur de senaste månaderna har sett ut sedan kamerorna slocknade på gården i Spanien.
Annons
Leifs oväntade drag inför valet i Bonde söker fru – jorden runt
Leifs oväntade drag inför valet i Bonde söker fru – jorden runt

Avokadobonden Leif Eriksson, 69, var en av bönderna som sökte kärleken i Bonde söker fru – Jorden runt. Men hans jakt på kärleken slutade inte som planerat. När det bara var två brevskrivare kvar beslutade sig Anki Wiita lämna gården i Spanien och istället bege sig hemåt. Detta på grund av att hon inte kände det där lilla extra för Leif.

Gunilla Lundkvist, som var den andra av de två kvarstående brevskrivarna på gården, blev upprörd när Anki lämnade. Gunilla menade att det då inte längre kändes som något val för Leif utan att han bara fick henne utan att ens välja.

Men Leif och Gunilla gav sig trots detta ut på en slutdejt. Väl där avslöjade dock Leif att Gunilla inte fick hans mage att pirra och därefter lämnade även Gunilla gården. Kvar var Leif utan några kvinnor att dejta, men vad hände egentligen efter inspelningarna?

Leifs liv efter inspelningarna

Leif är idag tillbaka hemma i Sverige och några månader har nu gått sedan tv-inspelningarna. Dessutom är hela säsongen släppt vilket betyder att TV4-tittarna nu har sett hela Leifs kärleksresa. Programmet visar sig vänt om Leifs liv rejält, vilket är något som han berättar om när Hänt nåt honom. Många kvinnor som har sett programmet uppvaktar nämligen Leif, som inte är van vid den här mängden uppmärksamhet.

Annons

– Det väller ju in lite brev och mejl här hela tiden. Det är en kul grej det här faktiskt, säger Leif till Hänt och fortsätter:

– Visst är det kul. Det är samma som när jag är ute här och folk ibland vill ta en bild på mig och så. Det bjuder jag på. 

”Folk verkar gilla mig”

Det här med att Leif Eriksson kan bli stannad på stan för att en tittare plötsligt vill ta en bild med honom har han blandade känslor inför. Även om han tycker att det är väldigt roligt så hade han aldrig kunnat ana att situationen skulle bli så som den blev.

– Det känns ju konstigt men jag trodde aldrig att man skulle bli så populär om man säger så. Eller populär, vad säger man? Ja men folk verkar gilla mig, säger Leif.

Avokdobonden känner sig dock nöjd med sin medverkan och har fått bra respons av nära och kära.

– Det trodde jag aldrig från början men jag har bara fått mycket bra grejer som de sagt till mig, folket runt omkring där jag bor och så. 

FOTO: TV4

Annons