LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lee Christiernsson visar upp nya skönhetsförvandlingen

05 mar, 2023 
LLEE CHRISTIERNSSON
Det är snart en månad sedan Lee Christiernsson kom ut som transsexuell.
Sedan dess har hen varit öppen med en rad olika skönhetsingrepp och förvandlingar.
Nu visar hen upp det senaste!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”Brand logo
Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”

Det var i februari-numret av tidningen QX som Björn "Snickar-Björn" Christiernsson, 49, kom ut som transpersonen Lee. Ända sedan hen var liten har hen känt sig lite annorlunda och det var först nu hen gjorde något åt saken.

– Jag kände att jag inte orkar springa från den här könsdysforin mer, för den kommer alltid i kapp dig, du kan inte lura den liksom, sa Lee i det första avsnittet av dokumentären Att bli Lee som sändes på TV4.

Sedan dess har Lee tokhyllats av svenska folket och Lee har gjort flertalet skönhetsoperationer. Lee har även gjort entré på QX-galan – ett framträdande som blev väldigt lyckat.

– Det har varit en otroligt stark och omvälvande vecka för mig, för jag kom ut i söndags klockan 18:00, sa Lee och fick hela publiken att skratta och jubla.

Annons

Lee Christiernsson hyllades på QX-galan

Lee är väldigt öppen med sin transition och på sociala medier uppdaterar hen flitigt om hur processen går. De senaste dagarna har hen även lyft en viktig fråga, nämligen ett lagförslag som ska göra det lättare att kunna välja sitt juridiska kön.

”Stort tack för alla underskrifter, kommer förklara lite mer djupgående vid ett annat tillfälle hur bra denna nya lag förhoppningsvis blir!”, skriver Lee i sitt senaste inlägg på Instagram.

Sedan dess att Lee påbörjade sin transition har mycket hänt. Hen har bland annat fixat rumpan och brösten. Hen har även gjort botox, läppar och andra ansiktslyft.

Lee visar upp nya utseendeförändringen

Nu kan Lee visa upp ytterligare en ny skönhetsförändring. Nämligen håret!

Annons

”Häromdagen ägnade jag och Mathias Lavesson sju timmar till att sätta om mitt hår! Jag vet, galet och heller inget livsnödvändigt! Men jag blev så glad och nöjd!”, skriver hen på Instagram och fortsätter:

”Jag älskar uttrycket ”fake it to you make it” så länge man står upp för det. Att försöka dölja och i värsta fall ljuga om sitt/sina skönhetsingrepp/skönhetsaktiviteter skapar en märklig människosyn. För varför skulle en naturligt vacker människa vara bättre än någon annan människa?Skönhet ligger ju alltid i betraktarens ögon! Ja ni fattar. Nio bilder blev det, men det hinner man lätt ta på sju timmar.”

Se bilderna här på Lees nya hår!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons