LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasseman och Therese om kärlekslivet: ”Kan inte ha det bra varje dag”

24 sep, 2023 
Angelica Hedlund
Frida Eklöf
LASSEMAN LARSSON, THERESE LARSSON
Lasseman och Therese har varit gifta i 23 år.
Nu berättar de mer om kärlekslivet.
– Man kan inte ha det bra varje dag, säger Lasseman till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om husrenoveringen: ”Vi älskar det”Brand logo
Lasseman om husrenoveringen: ”Vi älskar det”

Lars "Lasseman" Larsson, 51, är en av bandmedlemmarna i Arvingarna. De senaste 23 åren har han varit gift med hustrun Therse Larsson, 48, och tillsammans har de sönerna Ludvig, 23, och Filip, 21.

Något som ligger Lasseman och Therese varmt om hjärtat är passionen för att renovera och att bygga hemma. För ungefär två år sedan sålde de sitt hus i Långedrag, huset där Lassemans altan spelades in. De flyttade några hundra meter till Ängsholmen och sedan dess har de haft fullt upp med renovering.

Faktum är att de gjort om stora delar av huset, som redan var i ett gott skick. De har bland annat byggt ut huset för att få större garage och vardagsrum.

Lasseman och Therese om huset: ”Går framåt”

När Hänt träffar paret är de på plats i Stockholm för att gå på premiären av A show larger than life. Nu berättar de hur det egentligen går med huset.

Annons

– Jo men det går bra, det går framåt. Vi har tagit det lite lugnt i sommar och gjort lite andra roliga grejer, som man ska göra på sommaren, säger Lasseman och fortsätter:

– Men det går framåt och nu går vi in i en byggperiod igen, sedan ska jag jobba väldigt mycket till jul. Då får bygget vila lite.

– Men det är mycket invändigt nu, det är mycket gipsskivor, spackel och färg. Men vi älskar det, tillägger Therese.

Lasseman om kärlekslivet med Therese

När det kommer till kärlekslivet verkar det också gå som på räls. Therese rankar kärlekslivet till en tia på en fem-gradig skala. Lasseman ser dock saker och ting på ett annat sätt, att det måste ju finnas lite tråkigare stunder så att de bättre kan bli riktigt bra.

– Ja men en kväll som ikväll så 10, i bygget så... 7. Man kan inte ha det bra varje dag just på kärlekslivet, man får ha lite höjdpunkter, säger han till Hänt.

Therese ger sin syn på saken:

– Nu vet inte jag hur du definierar kärlekslivet men jag definierar ju bygget och kärlekslivet som att det är ju livet, tycker jag då. Sedan kanske man inte har samma ork då, säger Therese med glimten i ögat.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons