Lasse Kronérs dejtingliv – berättar om kärleksinviterna

Lasse Kronérs dejtingliv – berättar om kärleksinviterna

Lasse Kronér må vara singel – men eftertraktad.
Nu berättar han för Hänt om kärleksinviterna och om dejtinglivet.
– Många hör av sig hela tiden, säger han.

Det var 1997 som programledaren Lasse Kronér, 57, slog igenom i Zesam Lotto, vilket var Bingolottos första direktsända sommarprogram i TV4.

Två år senare tog han över som programledare för hela Bingolotto, efter Leif “Loket” Olsson, och fram till 2004 styrde Kronér Bingolottos skuta.

Hösten 2005 började Kronér med ett nytt program, musikunderhållningen Doobidoo i SVT, ett program som han själv, tillsammans med en producent kom på idén till.

Doobidoo har därefter sänts fram till 2017 och återkom 2019 efter ett års uppehåll. Sedan blev det återigen en liten paus för programmet – för att nu vara tillbaka i tv-rutan.

Och det var ingen dålig comeback för programmet. Säsongspremiären av Doobidoo gick direkt upp i topp över de mest tittade programmen i tv. Programmet lockade nära 1,4 miljoner tittare under den gångna veckan och blev därmed i särklass det största underhållningsprogrammet i svensk tv med sina höga tittarsiffror.

Lasse Kronér berättade för Hänt hur det kändes efter säsongspremiären.

– För att vara ett femton år gammalt program som dessutom idag slåss emot en miljon andra saker att titta på är våra siffror och vår publik helt sanslösa. Jag är så otroligt tacksam för att jag får leda min baby in i framtiden, sa han då.

Att Lasse är en man som jobbar mycket kan man förstå, vilket kanske kan påverka hans dejtingliv. För Hänt berättar han nu att han inte söker efter kärleken, men att det kan hända att han dejtar.

– Kärleken kommer när den kommer. Jag brukar vara den som upptäcker den sist, säger han.

”Letar inte”

På frågan vad han letar efter hos en potentiell partner säger han att han inte kan svara på den frågan, då han inte söker efter någon just nu.

– Jag letar inte. Jag är singel, så det är inte så mycket mer än så faktiskt.

Även om Lasse är singel just nu, får han en hel del inviter från tittare.

– Många hör av sig hela tiden. Jag har blivit lite för dålig att svara sedan jag lämnade dom osociala medierna bakom mig. Men jag  försöker i alla fall hålla koll om det är något som någon vill ha hjälp med, säger han.
FOTO: TT/SVT

LÄS OCKSÅ: Så lever Lasse Kronérs döttrar Amalia och Mathilda idag

FRÅN FÖRSTASIDAN