TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lasse Kronérs dejtingliv – berättar om kärleksinviterna

27 sep, 2020 
Lasse Kronér må vara singel – men eftertraktad.
Nu berättar han för Hänt om kärleksinviterna och om dejtinglivet.
– Många hör av sig hela tiden, säger han.
Annons

Helena Hyséns ord om kärlekslivet – efter långa tystnadenBrand logo
Helena Hyséns ord om kärlekslivet – efter långa tystnaden

Det var 1997 som programledaren Lasse Kronér, 57, slog igenom i Zesam Lotto, vilket var Bingolottos första direktsända sommarprogram i TV4.

Två år senare tog han över som programledare för hela Bingolotto, efter Leif “Loket” Olsson, och fram till 2004 styrde Kronér Bingolottos skuta.

Hösten 2005 började Kronér med ett nytt program, musikunderhållningen Doobidoo i SVT, ett program som han själv, tillsammans med en producent kom på idén till.

Doobidoo har därefter sänts fram till 2017 och återkom 2019 efter ett års uppehåll. Sedan blev det återigen en liten paus för programmet – för att nu vara tillbaka i tv-rutan.

Och det var ingen dålig comeback för programmet. Säsongspremiären av Doobidoo gick direkt upp i topp över de mest tittade programmen i tv. Programmet lockade nära 1,4 miljoner tittare under den gångna veckan och blev därmed i särklass det största underhållningsprogrammet i svensk tv med sina höga tittarsiffror.

Annons

Lasse Kronér berättade för Hänt hur det kändes efter säsongspremiären.

– För att vara ett femton år gammalt program som dessutom idag slåss emot en miljon andra saker att titta på är våra siffror och vår publik helt sanslösa. Jag är så otroligt tacksam för att jag får leda min baby in i framtiden, sa han då.

Att Lasse är en man som jobbar mycket kan man förstå, vilket kanske kan påverka hans dejtingliv. För Hänt berättar han nu att han inte söker efter kärleken, men att det kan hända att han dejtar.

Även om Lasse är singel just nu, får han en hel del inviter från tittare.

Annons