Lasse Kronérs lycka med döttrarna – berättar om familjefirandet

Lasse Kronérs lycka med döttrarna – berättar om familjefirandet

Lasse Kronér har haft ett tufft år då han blev väldigt sjuk när han drabbades av covid-19.
Men nu mår han återigen bra och firar i helgen sin födelsedag – tillsammans med sina döttrar.
– Bästa, säger han till Hänt.
Uppgift: Petra Mede tar över som programledare för Let’s dance
Slå på ljud

Det var i våras som folkkäre programledaren Lasse Kronér, 58, gick ut med att han hade drabbats av covid-19.

”Man vaknar på morgonen som vanligt spyfärdig, klumpen i halsen har inte givit med sig över natten som innehållit ett par andningsstopp, men man kräks inte, man bara känner sig som man är på väg att göra det. Lungorna kämpar, och dom är som en maratonlöpares på upploppet. Man får inget syre och fast man försöker och fast man kämpar får man inte in tillräckligt”, skrev han då i ett inlägg på Facebook

Programledaren blev ordentligt sjuk. Det ledde till att inspelningarna av det populära underhållningsprogrammet Doobidoo fick stoppas.

– Det var länge väldigt oklart om det ens skulle bli någon säsong, för mig är det därför väldigt speciellt att vi lyckades ro den i hamn, har Lasse Kronér sagt till Aftonbladet.

I samma intervju sa han att även när han var frisk från sjukdomen, så var han fortfarande väldigt trött och det ledde till att han en dag föll ihop under en inspelning.

– Jag har inget minne av de här programmen. Allt var ett mörker. Jag var sliten fram till för bara två veckor sedan, så lång tid har det tagit, sa han till Aftonbladet.

Lyckan med döttrarna

Den allvarliga sjukdomen gjorde att han fick dödsångest.

– Jag har stått upp och sovit lutad mot en vägg, då är det tufft. Det var flera nätter som jag vaknade och inte fick luft. Är man rädd för att somna är man nog rädd för att dö.

Men nu mår Lasse återigen bra och tittarna har till sin stora glädje kunnat se honom i tv-rutan.

Lasse Kronérs familjelycka

Under söndagen fyller Lasse år och Hänt kände såklart för att gratulera honom på den stora dagen.

Lasse säger glatt tack när Hänt når honom och han berättar även om sina födelsedagsplaner – som blir begränsade på grund av coronapandemin.

– Jag är extremt begränsat på grund av covid. Men båda döttrarna tar hand om mig lite på dagen så jag blir firad på bästa sätt, säger han.

År 1997 gifte sig Lasse med Christina Kronér men relationen fick sig ett slut när ex-makarna för över fem år sedan ansökte om skilsmässa. Lasse och Christina fick tillsammans två barn – Mathilda, 26, och Amalia, 22.

LÄS OCKSÅ: Leif Eriksson om kärleksvändningen efter Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Så lever Lasse Kronérs döttrar Amalia och Mathilda idag

FRÅN FÖRSTASIDAN