LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Kronérs gripande ord – efter Farmen-Qristinas bortgång

10 feb, 2024 
AvOla Lagerström
HÄNT, TV4
Den sjunde februari drog som bekant dokusåpavärldens ”grand old lady” – drogterapeuten Qristina Ribohn – på sig änglavingarna. Den Farmen-kända profilen dog efter en tids sjukdom, 68 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutarBrand logo
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutar

För bara några veckor sedan hade Hänt ett långt samtal med Qristina. Samtalsämnet kom in på folkkära kändisar – och Qristina avslöjade sin personliga favorit: tv-mannen Lasse Kronér, 61:

– Jag älskar Lasse! Han är helt fantastisk. Alla bra ord är sönderanvända när det gäller honom. Jag önskar att det fanns ett nytt. Han är underbar, den människan, berättade Qristina som talade från sitt hjärta.

Lasse Kronér om Farmen-Qristinas bortgång: ”Väldigt ledsen”

När Hänt nu i efterhand framför Qristinas hyllning till nämnde Lasse, blir denne känslosam.

– Jag blir väldigt glad! Tänk att Qristina sagt så ofantligt fina saker om mig: ”alla bra ord är sönderanvända”. Det är otroligt vackert sagt, det är poetiskt på ett väldigt vackert sätt. Jag blir jätteglad av att få höra vad hon sagt. Samtidigt blir jag väldigt ledsen när jag får veta att hon är borta.

Annons

Det är jättetråkigt, säger Lasse som aldrig träffade Qristina i det verkliga livet. Däremot fattade han genast tycke för henne då hon dök upp i Farmen 2001 - och hamnade på löpsedel efter löpsedel.

– Det blev så väldigt mycket snack om just Qristina. Jag blev väldigt intresserad. Vem var det som fick så mycket mediatid? Jag kände att jag måste kolla – och jag blev väldigt triggad av det jag såg. Vilket rivjärn, vilket drag, viken härlig kärring! Jag gick verkligen igång på henne. Qristina var totalt egen. Det är så skönt med folk som är sig själva. 90 procent av alla personer i vår bransch förställer ju sig. Här kom det in någon som körde sitt eget race. Vi är alldeles för många som följer en form av ström som bara rullar och går, liksom, konstaterar Lasse som gläds åt Farmen-Qristinas sista hyllning.

FOTO: HÄNT, TV4

Annons