Lasse Kronér sextrakasseras av stönande dårar: "I natt ringde en gubbe och ville ha camshow!"

Någon lade ut Lasse Kronérs telefonnummer på en välbesökt sexsajt. Nu ringer kåta män nonstop och flåsar i luren. "Vetefan hur jag ska få stopp på det", säger den folkkäre programledaren.

Den folkkäre programledaren Lasse Kronér, 52, är en mycket trevlig man. Men vill man verkligen “dra en Tarzan” till synen av honom strippa i en utmanande “camshow”? Svar – ja! Män ringer honom natt och dag för att ge skamliga förslag.

– I natt var det en gubbe som ville ha en “camshow”. Jag tänkte: “ja, det kanske kan vara kul”, säger Lasse Kronér till Expressen.

But whaaat? And why?

Lasse Kronér – ett runkobjekt? Foto: IBL

Lasse Kronér – ett runkobjekt? Foto: IBL

Låt oss backa bandet och ta det från början.

Det hela började för ett par dagar sedan då någon lade ut Lasse Kronérs telefonnummer på en sexsajt. Sedan dess har han besvärats av samtal från – vad han själv kallar för – “stönande dårar”! Nu ringer män honom dygnet runt i tron om att programledaren är en yppig blondin!

– Jag är ju lite tjötig så jag pratar med dem när de ringer. Vi hade varit ute och spelat golf precis, 18 hål. Jag tror jag har fått över tjugo samtal under golfrundan så jag har pratat lite mellan bollarna med någon: “Tjenare, hej. Är ute och spelar lite golf”! Men nej, det är inte så himla roligt, säger Lasse Kronér.

Gubbarna blir mycket besvikna när det är Lasse som svarar. De ringer ju för att snacka snusk med en het tjej – inte för att prata om “hole in ones” med en fetlagd göteborgare.

lasse-kroner-sexkupp-twitter

Men det är inte slut här. Samtalen kommer att pågå – Gud vet hur länge – för Lasse Kronér vet inte hur har ska bete sig för att få bort telefonnumret från hemsidan.

– Då måste man bli medlem och skit och det vill jag inte bli. Så jag vetefan hur jag ska få stopp på det, säger Lasse Kronér.

Andra läser också:

Porrstjärnan Puma Swedes hämnd: Lanserar ”Gunilla Persson-dildo”

Linda Hammar kärleksbombas av fansen: ”Jag försöker bara vara positiv”

Åsa Vesterlund om nya Gunilla-dildon: ”Kommer inte bli någon storsäljare med det namnet”

SENASTE NYTT!