LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasse Holm erkänner lögnen om skönhetsingreppet – så ligger det till

18 dec, 2023 
LASSE HOLM
Lasse Holm får alltid komplimanger om att han ser så ung ut. I Så mycket bättre berättade han att han gjort botox.
Men nu visar det sig att allt var en lögn...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänt ringer in det nya året med Paulina ”Paow" Danielsson – avslöjar festen med folkkära artistenBrand logo
Hänt ringer in det nya året med Paulina ”Paow" Danielsson – avslöjar festen med folkkära artisten

Lasse Holm har nyligen fyllt 80 år och man ska inte sticka under stol med att han är otroligt pigg och frisk för sin ålder.

Lasse är en av Sveriges främsta låtskrivare och i år har framgångarna kommit som på räls. I somras fick han pris på Denniz pop awards och nu under hösten har vi fått se honom i Så mycket bättre.

Något som är säkert när det kommer till Lasse är att han ser väldigt ung ut. Detta påpekade Mapei under inspelningarna av Så mycket bättre.

– Du har inte en rynka. Asså du… Du ser yngre ut, sa Mapei då.

– Nej men det är botox, sa Lasse snabbt och skrattade.

Lasse Holms lögn – har inte gjort botox

Nu kommer det däremot fram ett och annat om Lasse Holms skönhetsingrepp. Kommentaren i programmet var nämligen egentligen tänkt som ett skämt. Nu är han tydlig med att poängtera att han absolut inte injicerat botox någonstans på kroppen.

Annons

– Jag är glad och nöjd med att vara en gammal gubbe som snart fyller 80. Jag har ett trevligt, lyckligt liv och är befriad från sjukdomar just nu vilket jag är jävligt glad för. Det där med botox var ett otroligt stort skämt, det vill jag verkligen förtydliga!, säger han till Aftonbladet.

Lasse berättar vidare om sina knep för att se så ung ut.

– Jag kan bara säga att jag förmodligen har bra gener. Min pappa såg ung ut även i gamla år och han blev nästan 90 år, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag har alltid varit rörlig. Jag älskar fysiska aktiviteter. Jag älskar att vara ute och gå med hunden. Jag älskar att spela golf. Jag älskar att spela golf. Jag älskar att träna på mitt sätt. Som jag gör på äldre dagar.

Benjamin Ingrosso fick Lasse Holm att ställa upp i Så mycket bättre

När Hänt träffade Lasse hade han precis fått utmärkelsen från Denniz pop awards och glädjen var total. Han fullkomligt tog hela rummet med storm när han kom in med sin sprudlande energi.

Han berättade också om Så mycket bättre och faktum är att det var självaste Benjamin Ingrosso, 26, som fick honom att tacka ja till programmet.

– Jag pratade Benjamin och han sa “Lasse åk till Gotland, du kommer aldrig glömma det, det är så grymt” och han hade rätt. Jag landade igår och är väldigt speedad, extremt lite sömn men jävligt mycket musik. Fantastisk livsupplevelse och jävligt kul, sa Lasse till Hänt.

FOTO: Anders Wiklund/TT, TV4

Annons