LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lasse Holm om chockerande lyxköpet till frun Kerstin: ”Då blev hon tyst”

09 nov, 2023 
Lasse och Kerstin
Lasse Holm och hans fru Kerstin har varit gifta i över 50 års tid.
Nu avslöjar plötsligt lyxgåvan han gav till hustrun som chockade henne rejält.
– Vid ett tillfälle tyckte hon att jag var en snåljåp, säger Lasse till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hemBrand logo
Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hem

Inom några veckor blir musiklegendaren Lasse Holm hela 80 år gammal, detta är däremot inget som märks på honom. Just nu ser vi Lasse i den nya säsongen av Så mycket bättre och åldern har inte satt sina spår.

Än är karriären inte över utan Lasse har ständigt nya projekt på gång. Under hösten spelas schlager-showen Det är det här vi kallar kärlek i Malmö, en föreställning som Lasse varit med och skrivit. Efter premiären berättade han för Hänt om glädjen över att bland annat Arvingarna fanns på plats under showens första kväll.

– Det var magiskt, 700 pers stod upp och jublade. Det blev bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om. Det var många av mina kollegor, bekanta samt familj på plats, en otroligt fin kväll, sa Lasse då till Hänt.

Annons

Lasse Holms stora kärlekslycka med hustrun Kerstin: ”En briljant fru”

När det gäller Lasses privatliv har han alltid haft sin fru Kerstin Holm vid sin sida. Att dela livet och framgångarna med henne är något Lasse alltid varit stolt över. I en ny intervju med Aftonbladet berättar han nu om lyckan över äktenskapet.

– Kärlekslivet är blomstrande. Jag älskar min hustru över allt annat på jorden, även efter 53 år. Vi har samma intressen, vi gör samma saker, vi garvar åt samma saker. Hon är en briljant fru. Hon är min motpol, vi är som en person, säger Lasse till tidningen.

Lyxpresenten från Lasse Holm som chockade hustrun rejält

Det visar sig dock funnits en tid få Kerstin tyckte Lasse var snål med presenterna, i detta läge slog han plötsligt till stort och gav henne gåvor som fick henne att sätta i halsen.

– Jag kommer ihåg att jag var väldigt sparsam efter att jag slutat turnera och vid ett tillfälle tyckte hon att jag var en snåljåp. Då köpte jag en minkpäls och en bild och då blev hon tyst, säger Lasse.

FOTO: TT

Annons