TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Läsarnas uppmaning till Isabella Löwengrip efter ordvalet

04 okt, 2019 
Isabella Löwengrips ordval kritiseras
Det har stormat en hel del i Isabella Löwengrips liv den senaste tiden.
Nu kritiseras hon av flera läsare efter ett ordval på bloggen.
– Du som är så mån om att dina barn ska lära sig, skriver en person i en kommentar.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

I veckan har Isabella Löwengrip, 28, skrivit en rad inlägg på sin blogg där hon avslöjat att bolag hon satsat och trott på inte alls gått så bra hon velat. Under rubriken ”Mitt modigaste inlägg någonsin” berättade entreprenören om de ekonomiska svårigheter hon nu står inför.

”Att vara en entreprenör är mitt stora kall i livet. Just nu känns världens mäktigaste kvinna ofantligt långt bort. En liten del av mig vill dra täcke över huvudet för alltid men en större del vill aldrig ge upp”, skriver Isabella Löwengrip.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Listan över alla projekt och bolag som Isabella har dragit igång genom åren är lång. En del av dessa idéer har genererat pengar – men flera av dem har resulterat i stora förluster, vilket Isabella erkänner i inlägget.

”Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu. Saker och ting har inte gått som jag tänkt. Men jag lär mig”, skriver hon.

Annons

Ordvalet kritiseras av Isabella Löwengrips läsare

Isabella Löwengrip har inte endast fullt upp med att driva sina bolag, hon är även mamma till barnen Gillis och Sally, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg.

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Isabella att närheten med barnen är extra viktigt för henne nu när hon är i en tuff period i livet. När hon lämnade barnen på förskolan tidigare i veckan var det även något annat hon kände tacksamhet inför.

”Vädret var sådär hösthemskt. Sally frågade mig ”mamma, vem har bestämt att vi barn måste vara ute när det regnar när man kan vara inne och pyssla istället? Vem är det som vill vara ute egentligen?”. När jag klev in i min varma bil igen så blev jag tacksam över att barnens pappa och jag skippade ur och skur-dagis”, skriver Isabella i inlägget.

Nu reagerar flera av Isabella Löwengrips följare på att hon väljer att skriva dagis istället för förskola.

”Asså på riktigt. Det har hetat förskola i 21 år. När ska det sätta sig?”, skriver en person i en kommentar.

”Bella. I love you. Meeen. Inte dagis, du som är så mån om att dina barn ska lära sig, snälla förskola”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Annons