TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lars Winnerbäck och hustrun Agnes Kittelsen väntar barn - "Är nära"

27 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Lars Winnerbäck Agnes Kittelsen väntar sitt första gemensamma barn
Lars Winnerbäcks hustru Agnes Kittelsen avslöjade nyligen nyheten att hon och maken väntar sitt första gemensamma barn.
Annons

Den svenska artisten Lars Winnerbäck, 43, är känd för att vara ganska medieskygg och ställer oftast inte upp på intervjuer. Men 2015 gästade han podcasten Värvet som då hade treårsjubileum. Kristoffer Triumf som leder podcasten frågade den hemlighetsfulla artisten om hur det är att ha hittat kärleken.

– Det är jättebra, svarar Lars kort men precist.

Kärleken han då pratar om är norska skådespelaren Agnes Kittelsen, 38, som han varit i en relation med i ungefär ett år vid intervjutillfället – och under den här tiden är det en hel del pendlande mellan hemmet i Stockholm och till kärleken i Oslo.

Agnes är bland annat känd från filmer som Kon Tiki samt tv-serien Dag. Och det var just på inspelningen av Dag som paret träffades, det rapporterar norska VG. Lars medverkade nämligen också i tv-serien, där han och skådespelaren Vera Vitali spelade ett par som gick i terapi. Det var 2016 som paret gifte sig i smyg i Katarina Kyrka i Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Barn från tidigare förhållande

Lars har redan sonen Ebbe, 11, från ett tidigare förhållande och även Agnes har en 12-årig son från tidigare relation. Men nu väntar makarna sitt första gemensamma barn. Och det är Agnes som avslöjar den glada nyheten för norska VG.

– Födseln är nära, berättar Agnes Kittelsen.

FOTO: TT/Mattias Hansson, TT/Junge, Heiko

Annons