Lars Winnerbäck och hustrun Agnes Kittelsen väntar barn - "Är nära"

Lars Winnerbäck Agnes Kittelsen väntar sitt första gemensamma barn

Lars Winnerbäcks hustru Agnes Kittelsen avslöjade nyligen nyheten att hon och maken väntar sitt första gemensamma barn.

Den svenska artisten Lars Winnerbäck, 43, är känd för att vara ganska medieskygg och ställer oftast inte upp på intervjuer. Men 2015 gästade han podcasten Värvet som då hade treårsjubileum. Kristoffer Triumf som leder podcasten frågade den hemlighetsfulla artisten om hur det är att ha hittat kärleken.

– Det är jättebra, svarar Lars kort men precist.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Kärleken han då pratar om är norska skådespelaren Agnes Kittelsen, 38, som han varit i en relation med i ungefär ett år vid intervjutillfället – och under den här tiden är det en hel del pendlande mellan hemmet i Stockholm och till kärleken i Oslo.

Agnes är bland annat känd från filmer som Kon Tiki samt tv-serien Dag. Och det var just på inspelningen av Dag som paret träffades, det rapporterar norska VG. Lars medverkade nämligen också i tv-serien, där han och skådespelaren Vera Vitali spelade ett par som gick i terapi. Det var 2016 som paret gifte sig i smyg i Katarina Kyrka i Stockholm.

Barn från tidigare förhållande

Lars har redan sonen Ebbe, 11, från ett tidigare förhållande och även Agnes har en 12-årig son från tidigare relation. Men nu väntar makarna sitt första gemensamma barn. Och det är Agnes som avslöjar den glada nyheten för norska VG.

– Födseln är nära, berättar Agnes Kittelsen.

LÄS MER: Lars Winnerbäck pendlar ofta för kärlekens skull

LÄS MER: John Lundvik om barnplanerna: ”En nummer tre”

FOTO: TT/Mattias Hansson, TT/Junge, Heiko

SENASTE NYTT!