TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lars Winnerbäck: "Det är fint med kärleken"

05 sep, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Hand i hand från början till slut. Lars Winnerbäck och norska Agnes Kittelsen kan inte hålla sig ifrån varandra.
Annons

Singer-songwritern Lars Winnerbäck, 39, och norska särbon Agnes Kittelsen, 35, dök upp tillsammans när Sveriges Radio ställde till med 90-årskalas i Berwaldhallen i Stockholm. Hänt passade på att ta ett snack med paret.

– Mitt favoritprogram på radion som liten var hårdrockprogrammet Rockbox, säger Lars Winnerbäck till Hänt.

Han är uppklädd i kostym och slips, bredvid står flickvännen i en grönskimrande lång klänning. Från att paret ställer sig på röda mattan tills de kommer in i foajén kan de inte släppa taget om varandra. Antingen håller de varandra runt midjan eller i handen.

Vimmelpremiär i Sverige! Lars Winnerbäck och Agnes Kittelsen på Sveriges Radios 90-årsfest. Foto: All Over
Vimmelpremiär i Sverige! Lars Winnerbäck och Agnes Kittelsen på Sveriges Radios 90-årsfest. Foto: All Over

– Tack, det är fint med kärleken, säger artisten och ler.

Paret har varit ihop sedan hösten 2013. Sommaren därpå berättade Lars Winnerbäck för första gången om förhållandet med skådespelerskan från Oslo.

Annons

– Det är så abstrakt tills det händer. När man har varit med om att det inte funkar så kan man lätt tro att det är så det ska vara. Överraskande att det funkar så bra, sa romantikern till Ica-Kuriren.

Sedan ett tidigare förhållande med manusförfattaren Anna Platt, 38, har han sonen Ebbe, 11, som bor på Södermalm i Stockholm. Även Agnes Kittelsen har ett barn från en tidigare relation.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons