Lars Lerins om saknaden av barnen och Junior

Lars Lerin och sambon Junior har två barn
Men Lars kan inte längre träffa dem.
Nu berättar han om tuffa tiden.– Då kände jag mig dödsdömd, säger han i podcasten Läget.


Lars Lerin, 65, har nått stora framgångar de senaste åren. Och inte bara som konstnär. Han har även lett hyllade program som Vänligen Lars Lerin och Lerins lärlingar. Han har också prisats på Kristallengalan för sina insatser. Men den största lyckan fann han för några år sedan då han och sambon Junior, 42, blev föräldrar till sonen Gabriel, 4.
Skarp kritik mot kronprinsessan Victorias beslut
Slå på ljud

För tre år sedan var det dags igen då de reste till Brasilien för att hämta hem sitt andra barn, Rafael, 3.

När Hänt pratade med Junior förra året avslöjade han att han kunde tänka sig fler barn.

– Det vill jag gärna om det går. Nu går båda på dagis och vi hjälps åt, jag lämnar och Lars hämtar. Sedan kommer min syster från Brasilien hit i ett par månader och hjälper oss, sa han då.

Lars Lerin om saknaden

Om barnen är allt för paret har de senaste månaderna inneburit stora prövningar för paret. Nu berättar Lars om den tunga tiden och hur coronavirusets spridning i världen påverkat dem.

– Det startade med riktig dödsskräck. Vi var i Brasilien Junior och jag, och barnen, i februari. Och sen åkte jag hem precis när det här startade och blev värre. Då kände jag mig dödsdömd, man visste ingenting, säger Lars i podcasten Läget med Sigge Eklund.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Lars Lerin och Junior.

Lars Lerin tillsammans med sin familj.

På grund av alla restriktioner har inte Lars kunnat träffa sina barn sedan dess.– Jag har varit ensam också, för Junior och barnen är fortfarande kvar i Brasilien. Varje dag har varit ett projekt att ta sig igenom, att cykla och måla lite, och laga mat åt mig själv. De har inte vågat komma hit heller, Junior blev så rädd. Trump skämde ju ut Sverige så väldigt, det var på nyheterna i Brasilien också att Sverige var det farliga landet, så han tordes inte komma hit.Suzanne Reuter svårt sjuk i corona – egna orden om kampenLäs mer

I väntan på att få se sin familj igen kan Lars konstatera att saker och ting med barnen förändrats.

– Det är tråkigt, och barnen har tappat svenska språket de senaste två månaderna, så jag kan inte prata med dem.
FOTO: TT, TV4, SVT

SENASTE NYTT!