Lars Lerins lycka efter Junior och barnens frånvaro

Lars Lerin fick inte träffa sina barn på månader.
Nu kan han äntligen andas ut!


Lars Lerins, 65, liv de senaste åren har i stora delar gått i dur. Med sina program Vänligen Lars Lerin och Lerins lärlingar har han gått från att vara en populär konstnär till att bli en älskad tv-personlighet. Något som bekräftas när han prisades på Kristallengalan 2016 som årets tv-personlighet.

Men vad är ett tv-pris jämfört med att bli förälder! För några år sedan fick han och sambon Junior, 42, sista första barn, sonen Gabriel, 4. Och så 2017 blev familjen komplett, då paret reste till Brasilien för att hämta hem sitt andra barn, sonen Rafael, 3.

År 2020 har dock bjudit på en rad motgångar. Precis som för alla andra har coronapandemin och restriktionerna påverkat hans vardag.

Lars och familjen befann sig i Brasilien när allt drog igång i början av året. I podcasten Läget berättade Lars att han åkte hem från Sydamerika i tron om att familjen skulle komma efter. Men på grund av restriktionerna blev Junior och barnen kvar. Och han fick inte träffa dem på månader.

– Det är tråkigt, och barnen har tappat svenska språket de senaste två månaderna, så jag kan inte prata med dem, sa han i podcasten.

Det var dessvärre inte det enda tuffa som Lars Lerin tvingats genomgå. När han kom hem igen dog Lars pappa.

I samma podcast berättar Lars att pappan varit sjuk i många år, och att han därför kunnat bearbeta sorgen under längre tid. Pappan, som inte ska ha dött av corona, ska ha varit sängliggande uppåt åtta år. Dödsfallet kom alltså inte som någon chock, däremot var det en särskild händelse efter pappans bortgång som etsat sig fast i hans minne.

Han fick möjlighet att se sin pappa på bårhuset, vilket han i dag ångar.

– Det var en väldigt otäck sak… Jag kände på honom. Det var is, sa Lars i Läget.

Lars Lerins härliga ord om Junior och barnen

Efter alla motgångar kan Lars nu bjuda på ett riktigt glädjebesked. Junior och barnen är nämligen hemma igen! För några veckor sedan meddelade han den glada nyheten på Instagram.

”Det har kommit många mail de senaste veckorna med omsorg om Junior. Han är tillbaka i Sverige sedan en tid och är helt frisk från COVID-19. Nu ska familjen njuta av lite sommarledighet”, skriver han.

Vad det verkar har alltså Junior också drabbats av sjukdomen, men ska nu vara frisk. Dubbel glädje, med andra ord!

Och glädjen delar Lars med sina följare i sociala medier.

”Njut nu av att ni alla fyra är friska och återförenade”, kommenterar en person inlägget.

En annan skriver:
”Å vad härligt för Lars,,att hans familj har kommit hem till Sverige”.

FOTO: TT, Malou efter tio/TV4