LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars Lerin tystas ner – nu övervakas han hela tiden

16 maj, 2024 
Lars Lerin är aktuell i ett nytt tv-program på SVT.
Men nu tystas han ner av tv-kanalen.
– Det är inte värt att jag säger någonting, säger Lars Lerin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarnaBrand logo
Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarna

Den världsberömde konstnären Lars Lerin, 70, är inte bara konstnär utan har även gjort massa tv-program. På SVT har han gjort serier såsom Vägen ut med Lars Lerin, Två på resa, Vänligen Lars Lerin, Lerins lärlingar i Brasilien och Lerin på Lofoten.

Och nu verkar det vara dags igen!

I en ny intervju med VF berättar Lars att något är på gång, men mer än så får han dessvärre inte säga.

Lars Lerin tystas ner av SVT – får inte berätta

När VF pratar med Lars Lerin står det klart att han håller på med ett nytt tv-program. Men i vanlig ordning när kändisar är aktuella med något – så får de aldrig säga något.

– Jag får ju inte berätta, vet du. Till och med producenten står här bredvid och tittar på mig nu. Så det är inte värt att jag säger någonting, säger Lars Lerin till tidningen.

Annons

Han får då frågan om det handlar om SVT igen och ifall det är ett nytt program eller inte.

– Ja, det gör det. Och det är samma gäng som tidigare som gör det, Nexiko, säger Lars Lerin och fortsätter:

– Det är något nytt det här. Men jag får knipa igen.

Det har Lars Lerins tidigare tv-serier handlat om

Vad det här nya tv-programmet kommer handla om är med andra ord fortfarande okänt. Men man kan minst sagt säga att Lars Lerin är lite av en allätare.

Vägen ut med Lars Lerin handlade om att Lars och maken Manoel "Junior" Marques Lerin, 47, åkte på en resa genom Sverige tillsammans med åtta vänner. Tillsammans skulle de måla och samtala om hur missbruket präglat dem som personer, deras liv och anhöriga.

Lerins lärlingar hade en annan vinkel. I det programmet gick allt ut på att Lars Lerin anordnade en konstskola för en grupp personer med funktionsnedsättningar i Karlstad. Programmet fick även en andra säsong där deltagarna blev erbjudna att följa med till Brasilien.

Sedan har vi också Lerin på Lofoten, som också handlade om missbruk. I det programmet åkte Lars tillbaka till Lofoten, platsen där han fann sin första kärlek och även blev indragen i missbruk. I serien åker Lars dit med Junior för att fiska, rida och gå ut på tur. De pratar med folk som också levt med missbruk.

FOTO: TT

Annons