Lars Lerin stoppas från att träffa sönerna – oron för framtiden

Lars Lerin stoppas från att träffa sönerna – egna orden om stora oron för framtiden: ”Jätterädd”

Lars Lerin och kärleken Junior har två söner, Gabriel och Rafael. Men stoppas nu från att träffa familjen på grund av det rådande läget.
Nu berättar han själv om den stora oron för framtiden.

Lars Lerin har vi sett i hyllade program som Vänligen Lars Lerin och Lerins lärlingar, och han har prisats på Kristallengalan för sina insatser. Men den största lyckan fann han för några år sedan då han och sambon Junior blev föräldrar till sönerna Gabriel och Rafael.

Och kanske blir det fler barn i framtiden.

– Det vill jag gärna om det går. Nu går båda på dagis och vi hjälps åt, jag lämnar och Lars hämtar. Sedan kommer min syster från Brasilien hit i ett par månader och hjälper oss, sa Junior till Hänt tidigare.

I och med den rådande pandemin har Lars Lerin inte träffat sin familj på månader, och på grund av alla restriktioner vet han vet heller inte när han kommer att få göra det.

– Det startade med riktig dödsskräck. Vi var i Brasilien Junior och jag, och barnen, i februari. Och sen åkte jag hem precis när det här startade och blev värre. Då kände jag mig dödsdömd, man visste ingenting, säger Lars i podcasten Läget med Sigge Eklund.

Oron för framtiden

Junior är avskräckt från att ta sig till Sverige, på grund av hur Sverige målats upp i andra länder under krisen.

– Det är tråkigt, och barnen har tappat svenska språket de senaste två månaderna, så jag kan inte prata med dem, säger han.

Och saknaden efter, och ovissheten för, familjen är han också orolig för sin egen hälsa.

– Jag har börjat måla igen, som vanligt. men det där hänger över mig. Det där viruset och allt. Jag känner mig jätterädd för, ja, alltihop. Vem som har motståndskraft och vem som är frisk och håller sig vid liv.

Han får frågan om han själv är rädd för att smittas, och då svarar han:

– Ja, det är jag faktiskt. Pinsamt att det är sådär ego, men jag måste säga att jag är faktiskt rädd för min egen del.

FOTO: TT