LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Landslagsstjärnan Angelica Bengtssons fling höll i en vecka

07 jul, 2016 
Lina Arvidsson
Landslagsstjärnorna Angelica Bengtsson och Anderas Almgren trodde de funnit kärleken. Bara en vecka senare tog det slut.
Annons

Stavhopperskan Angelica Bengtsson, 22, och 800-meterslöparen Andreas Almgren, 20, gick ut med att de var ett par i slutet av maj och väckte stor uppmärksamhet med nyheten. Men säg den lycka som varar för evigt, eller i det här fallet längre än en vecka. De unga tu hann meddela både på Facebook och Instagram att de dejtade och gå på några röda mattor tillsammans.

Enveckas-paret Angelica Bengtsson och Andreas Almgren hann med att gå på röda mattan tillsammans.
Enveckas-paret Angelica Bengtsson och Andreas Almgren hann med att gå på röda mattan tillsammans.

Men sedan fick romansen ett snöpligt slut.

– Vi var typ bara ihop i en vecka. Det är jättepinsamt, säger Angelica Bengtsson till Expressen.

Vad som hände vill inte Angelica gå in närmare på, men de två har varit vänner länge och kanske fanns där inte den gnista de hade hoppats på.

– Vi blev goda vänner under VM i Peking i fjol, berättar Angelica. Och så var vi väldigt bra vänner och umgicks varje gång jag åkte upp till Uppsala. Sen försökte vi ta det ett steg till och då insåg vi att vi inte var gjorda för ett steg till.

Idrottskvinnan Angelica Bengtsson är inte den som är långsint. Nu har hon siktet inställt på OS och har lagt det snopna kärleksäventyret bakom sig.

– Det var lite tufft precis när det hände, men nu är vi vänner.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons