Lance Hedmans och Emilia Lantz framtidsbeslut efter förlovningen

Lance Hedman och Emilia Lantz

Lance Hedman Graaf fann kärleken i Emilia Lantz och gick i mars ner på knä och friade.
Nu berättar han att paret beslutat sig för att ta ytterligare ett steg i relationen.
– Jag är så impulsiv och spontan, säger Lance i podcasten Dagen efter med Lance & Linton.

Lancelot “Lance” Hedman Graaf, 19, har under de senaste åren synts en hel del i tv-rutan. År 2019 medverkade han i TV4:s Let’s dance och sedan dess har han även hunnit med att ha sin egna realityserie Lance VS Livet, som sänts på Viaplay.

Visar upp kärleken på Instagram

Efter att ha brutit upp med Paradise hotel-profilen Paulina “Paow” Danielsson under våren 2018 hintade Lance i slutet av förra året om att han funnit kärleken igen. Det var i januari som Lance bekräftade att det var modellen Emilia Lantz, 28, som fångat hans hjärta och sedan dess har kärleken sprudlat mellan dem.

I mars avslöjade paret att de förlovat sig, detta genom en bild på Instagram där de båda visade upp sina händer mot kameran. Både Emilia och Lance hade då varsin ring på fingret men mycket mer om frieriet har följarna inte fått ta del av – förrän nu.

– Jag är fruktansvärt kär. Jag hittade en kvinna som jag leva med resten av mitt liv. Så jag valde att gå ner på knä, säger Lance i podcasten Dagen efter med Lance & Linton.

”Det var riktigt jävla nervöst”

Vidare förklarar han att tanken till en början var att fria på scenen under en sommarspelningarna men istället skedde det hela hemma.

– Det var riktigt jävla nervöst, jag skakade, säger han och fortsätter:

– Jag är så impulsiv och spontan så vi satt och käkade middag, som jag hade lagat. Så blev jag lite impulsiv och gick ner på knä men det tog ett tag. Jag stod och sa “älskling, älskling”, så darrade jag på händerna.

Tillslut fick Lance ur sig frågan och de båda brast ut i gråt.

Plötsliga beslutet för framtiden

Tidigare har Lance delat med sig av en kryptisk uppdatering på Instagram story som skulle kunna tolkas som ett barnbesked. Om paret väntar tillökning i familjen är fortsatt inte något som Lance valt att kommentera men istället berättar han nu om parets stora beslut för framtiden. Lance och Emilia har nämligen beslutat sig för att skaffa ett nytt boende.

– Vi håller på att köpa en lägenhet eller ett hus just nu. Vi har inte riktigt bestämt oss, säger Lance i podcasten.

En chockad Linton svarar sin podcastkollega att det måste vara ovanligt att skaffa hus i så ung ålder, varpå Lance förklarar parets tankar.

– Istället för att sitta i stan med tre rum och betala tio miljoner så köper vi hellre ett hus längre ut ifrån stan för typ samma. Så har man typ sex rum och man kan ha en studio. Man får mer för pengarna.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram