TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lance Hedmans nya superkropp – efter kritiserade träningsprogrammet

02 okt, 2020 
AvAngelica Jaako Billenman
Lance Hedmans nya superkropp
Följarna fullkomligt häpnar över Lance Hedman Graafs kroppsförvandling. På bara några veckor har han fått en riktigt superkropp!
Annons
Allt om Lance HedmanBrand logo
Allt om Lance Hedman

I våras visade Dplay Den stora hälsoresan, där man fick följa flera svenska kändisar när de genomförde ett stenhårt diet- och träningsprogram som kallas 16 weeks of hell. Programmet fick ris och ros, men mest det förstnämnda.

En som rasade mot programmet var skådespelaren Johan Rheborg, 57, som menade att det kunde trigga människor med ätstörningar.

”Ätstörningar är ett ofantligt problem och det här tv-programmet är ett enormt kliv bakåt. Det gör mig ledsen”, skrev han på Instagram.

Stora kroppsförändringen

Någon som däremot genomfört programmet är forne fotbollsproffset Magnus Hedman, 47. Förra året gick han ner tio kilo med hjälp av metoden, som är utvecklad av coachen Tony Andersson, 48.

Nu har även Magnus son Lance Hedman Graaf, 20, antagit utmaningen. På Instastory delar han med sig av två bilder, en före- och en efterbild.

Annons

”Detta är vad 16 weeks of hell har gjort med mig på 30 dagar”, skriver han och visar upp en mer väldefinierad kropp på bild två.

”82 dagar kvar”, konstaterar han.

I Dplay-programmet medverkade programledarna Agneta Sjödin och Anders Öfvergård, komikerna Måns Möller och Özz Nujen, kändispolisen Martin Melin och författaren Martina Haag. Den senare valde däremot att hoppa av programmet då hon tyckte att det fokuserade för mycket på vikt.

Bild: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons