Lance Hedmans nya besked med fästmön efter tystnaden

Lance Hedman och Emilia

Lance Hedman och flickvännen Emilia Lantz förlovade sig i mars.
Efter flera veckor av tystnad kommer realityprofilen nu med ett nytt besked tillsammans med fästmön.

Lancelot “Lance” Hedman, 19, är son till det forna kändisparet Magdalena Graaf, 44, och Magnus Hedman, 47. Efter en kärleksrelation med Paradise hotel-profilen Paulina “Paow” Danielsson, 26, började Lance bli rejält omskriven i medierna och de senaste åren har fansen kunnat följa honom i hans alldeles egna realityserie Lance vs livet, som sänds på Viafree.

I december hintade Lance om att han hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Paow. Det dröjde inte lång tid förrän det avslöjades att hans nya flickvän är modellen Emilia Lantz, 28. Sedan relationsavslöjandet har Emilia och Lance flitigt delat med sig av sitt liv tillsammans i sociala medier.

Lance och Emilias förlovning

Det verkar som att det nyförälskade paret trivs väldigt bra ihop och i mars avslöjade de att de valt att ta sitt förhållande till nästa nivå – de har nämligen förlovat sig.

“Hon sa ja”, skrev Lance Hedman till en bild på dem två.

Pappa Magnus var snabb med att gratulera det nyförlovade paret. På sin Instagram story skrev han då:

“Så glad för er skull!”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Även mamma Magdalena verkar vara väldigt glad över att svärdottern har anslutit sig till familjen. Under påskhelgen umgicks de allihop och därefter delade Magdalena Graaf med sig av ett inlägg på Instagram där hon skrev:

“En bättre dag tillsammans med finaste Emilia Lantz och Lancelot Hedman”.

Orden efter långa tystnaden

Sedan förlovningen har det varit relativt tyst från Lance Hedmans håll. Han har endast delat med sig av ett fåtal inlägg på Instagram och varit förtegen om sitt privatliv. Även Emilia Lantz Instagram-flöde har ekat tomt sedan april.

Nu bryter realityprofilen tystnaden, som pågått i över fem veckor, genom en ny bild på sig själv och fästmön. På bilden har de på sig ett varsitt munskydd, troligtvis på grund av den rådande coronapandemin.

”Vi lever”, skriver Lance Hedman kortfattat i inlägget.

503 Service Unavailable

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Instagram