Lance Hedmans beslut – efter Magdalena Graafs hårda tilltag

Lance Hedmans beslut efter att Magdalena Graaf slängde ut honom i månader.

Lance Hedman hade en rejäl hemmafest utan att mamma Magdalena Graaf gick i taket – och han blev utkastad.
Nu berättar Lance om hur han aldrig vill flytta från mamma igen.
– Jag älskar att bo hemma, säger han till Hänt.

Andra säsongen av Viafree-serien Lance vs Livet rullar nu på kanalen. Nu får vi se hur Lancelot ”Lance” Hedman, 19, har siktet inställt på en ny karriär – som artist. Tillsammans med bästa vännen Linton Calmroth, 19, har han bildat en DJ-duo som tacklar nya utmaningar och mål.

Lance föräldrar är inga mindre än Magdalena Graaf, 44, och Magnus Hedman, 46 – så han är van med att befinna sig i rampljuset. Och i början av året såg vi kändissonen och realitystjärnan även i TV4s Let’s dance där han dansade med Linn Hegdal, 24.

Lance blev utslängd

Lance bor fortfarande hemma hos mamma Magdalena och nyligen talade han ut i TV4:s Nyhetsmorgon om en specifik händelse som utspelade sig i Lance vs. Livet. Det var nämligen så att Magdalena blev ursinnig efter det att Lance haft en hejdundrande fest i hennes hus. Hon kastade därför ut sin son, som då fick bo på annan ort i ett par månader.

– Tv:n var sönder, poolen var sönder och högtalarna var sönder, så de var svårt att dölja mina spår, säger Lance i programmet.

I serien får tittarna veta att det var Let’s dance-efterfesten som Lance valde att vara värd för – utan sin mammas vetskap. Och efter ett par månader på flykt från sin mammas ilska trugade Lance och ville flytta hem igen. Vilket Magdalena till slut gick med på, men med en lång lista med krav på sin son.

– Du får flytta hem igen, men du ska då börja betala av din skuld, du ska visa respekt, inte kasta snus på golvet, hjälpa till och inte ha detta som ett fyllehäng, säger Magdalena Graaf i Lance vs. Livet till sin son.

Vägrar flytta hemifrån

Nu är Lance Hedman lycklig och tillbaka under sin mammas tak. I en intervju med Hänt förklarar han att han troligtvis alltid kommer bo hemma hos mamma – om han får det vill säga.

– Jag vill inte flytta hemifrån. Jag älskar att bo hemma. Jag har allt jag behöver hemma, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag tycker det är skönt att bo hemma, jag kommer bo hemma så länge jag kan. Jag tycker om min mammas mat väldigt mycket. Sinnessjukt mycket.

Magdalenas egna tv-serie

Mamma Magdalena Graaf syns också i rutan just nu. I den nya tv-serien Systrarna Graaf  får tittarna en inblick i hennes och systern Hannah Graafs, 41, liv. Och när Hänt träffade Magdalena Graaf för ett par veckor sedan berättade hon att det känns kul att få dela med sig av sitt privatliv på tv.

– Det är klart att det är ofiltrerat, men det är inget som jag nu i efterhand tänker att jag borde ha lämnat osagt. Jag och Hannah har hållit på så länge med bloggarna och så, så vi har redan våra gränser för när det går från personligt till privat, sa hon inför säsongspremiären.

FOTO: TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN