Artikeln innehåller reklamlänkar

Lance Hedman utslängd från krogen efter incidenten

Lance Hedman Graaf blev utslängd från en krog i Marbella, Spanien, efter att de hade vaskat 20 flaskor champagne.

Lance Hedman fyllde 18 i juli vilket gör det helt lagligt för honom att konsumera alkohol på krogen, men nu berättar tv-profilen att han redan blivit utslängd från ett uteställe på grund av ett dumdristigt beslut...

Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son Lancelot “Lance” Hedman, 18, är aktuell med en ny tv-serie på på Viafree, Lance vs livet, där man bland annat får följa hans väg mot att bli en professionell MMA-fighter. Men nu avslöjar den blivande tv-stjärnan att han blev utslängd från krogen i somras!

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Lances moster, bloggaren Hannah Graaf, 40, bor i Marbella, Spanien, dit Lance ofta reser för att besöka sina kusiner William, 17, Mio, 13, Liv, 9 och Vida, 6. Men det var just under ett sådant här Spanien-besök som det spårade ur för Lance Hedman.

– Det var jag och min kusin. Jag kan inte säga vilken, för han är lite ung. Vi var på en ganska bra nattklubb och kanske tog en eller två drinkar för mycket. Jag kommer inte ihåg hur jag tänkte när jag gjorde det, men jag beställde in 20 flaskor sprit och så stod vi på ett bord och bara körde. Vaskade. Eller inte vaskade, men sprutade. Sprutade överallt, säger Lance Hedman i en intervju i Nöjesguiden.

Reportern frågar Lance Hedman om det verkligen var sprit de vaskade.

– Jag menade champagne. Det var nog det galnaste vi gjorde. Vi blev utslängda, svarar han.

Lance Hedmans kärleksliv har varit vida omskrivet senaste året. För ett år sedan blev han tillsammans med den sju år äldre Paradise hotel-profilen Paulina “Paow” Danielsson. Paret pratade om att flytta till Thailand ihop, men i mars i år tog av- och på-förhållandet slut för gott. Sedan dess har Lance Hedman kopplats ihop med jämnåriga artisten My Malmström, men Lance Hedman har förnekat att de är ett par.

–  Vi är bara bra vänner, har han berättat för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Lance Hedman om relationen med Paow: ”Stort misstag”

LÄS OCKSÅ: Lance Hedman avslöjar sanningen om relationen med artisten

FOTO: IBL

Senaste nytt