Lance avslöjar sanningen om uppbrottet från Paow: "Det är 80 procent mitt fel"

Många undrar vad det är som orsakat det definitiva uppbrottet mellan Paow och Lance. Nu bryter han tystnaden och berättar om vad som ligger bakom att de gått skilda vägar.

Paulina och Lance blev tillsammans under hösten 2017. 

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Men bara dagar senare bekräftade paret att de gått skilda vägar. 

Paulina Danielsson har varit med i Paradise Hotel. 

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. 

Paulina “Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman Graafs, 17, kärlekssaga är över. Efter nästan ett halvårs relation, flera månader i Thailand, två uppbrott och en tatuering basunerade Paow ut under måndagen att deras förhållande är över. För gott.

– Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårt förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort, inleder hon sitt blogginlägg.

Paret hade slutat följa varandra på sociala medier i slutet av veckan och än en gång raderat bilderna på varandra.

Sent på måndagskvällen bekräftade även Lance uppbrottet på sin Instagram. Han poängterar att det är det sista han kommer att uttala sig om relationen, och att det finns en rimlig orsak till att det nu är över.

– Jag hade dåligt tillit till Paulina för att det hände vissa saker i början på vårat förhållande vilket resulterade till att jag kunde bli svartsjuk! Detta förhållandet tog slut på grund utav mig att jag inte kunde hantera mina känslor. Jag står för att detta är 80% mitt fel, skriver han i sitt inlägg.

Men förhållandet har inte bara varit tungt, Lance minns tiden med tv-profilen och bloggerskan som “de bästa sex månaderna” i hans liv.

– Paulina fick mig uppleva riktig kärlek för första gången i mitt liv… det jag har lärt mig av detta är att kärlek är underbart och ett helvete! Detta är det sista jag någonsin kommer säga om vårat förhållande, avslutar Lance inlägget.

Hänt skickar all kärlek till både Paow och Lance.

Se Lance ärliga inlägg här:

LÄS OCKSÅ: Paow om nya bråket med Lance – därför har de gjort slut

LÄS OCKSÅ: Graaf rasande efter första mötet med 17-årige sonens flickvän Paow: ”Vad fan har han släpat hem för något?”

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!